| Temat Zamknięty przez: lui754 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| punip2m | |
|
| Witam. Mam problem z aplikacją Garmin (5.00.60). Ściągnąłem gdzieś z sieci, ale na forum widziałem wersję z taką samą instrukcją, oto jej treść Pobieranie / Download:
Wygląd folderu po rozpakowaniu: A to wygląd folderu "pamięć masowa" I teraz pierwsze pytanie, jak to dokładnie skopiować ? Bo tak, skopiuję na kartę folder Garmin, ale na karcie są już foldery "private", "Resource", "sys" lecz są one ukryte (systemowe ?). I teraz nie wiem, czy kopiować zawartość folderów private, resource, sys do tych systemowych, czy te foldery kopiować "na żywca"- a podmienić niezbyt mogę bo tam mam swoje aplikacje. Reszta pytań wyjdzie w trakcie instalacji, czyli w przysłowiowym praniu _________________ |
||
| lui754 | |
|
oczywiście wgraj zawartość tych folderów do pamięci telefonu. Specjalnie są te foldery aby pokazać gdzie wgrać pliki pisze z telefonu. Instaluj wg instrukcji a napewno dojdziesz do celu. Powodzenia. |
||
| punip2m | |
|
Poszło ładnie, zainstalowałem. Ale jak uruchamiam garmina, włączam "Zob. mapę" , wtedy ma się pokazać mama ? Bo mam czarny ekran, a na samej górze "Wyszukiwanie satelitów" a w prawym dolnym (na czarnym polu) jest napisane "no map" I więc, mapa ma się pokazać od razu, czy trzeba czekać, aż znajdzie satelitke ? _________________ |
||
| lui754 | |
|
| punip2m, nie wgrałeś map? | ||
| punip2m | |
|
| Jest plik GMAPSUPP.IMG... i go odblokowałem. Mapa działa, bo jak ręcznie wpisałem adres to mapka się pokazała, tylko nie wiem dlaczego w tym nic nie śmiga... _________________ |
||
| punip2m | |
|
Wiem, ze dublel. Ale chyba tak ma być. Garmin ładnie ściąga zasięg. Około 30 sekund. Teraz trzeba go przetestować w trasie _________________ |
||
| lui754 | |
|
| To fajnie, zamykam | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Garmin Mobile XT (5.00.50 i 5.00.60 i 6.0.10) PLNawigacja |
Aplikacje | Jack | |
Garmin Mobile XT (5.00.60 i 6.0.10) + GPMAPA 2010.2 NTNawigacja + mapa |
Aplikacje | patrikos23 | |
Android 2.2 - garść nowych informacji |