| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Light_Kira90 | |
|
| siema hmm mam najnowsza wersje gg na tel i pobiera mi kasę za każde połączenie , czemu jeśli na stronie mobile gadu pisze ze płaci się tylko za gg a nie za łączenie się . mam telefon w siec heyah. Da sie coś na to poradzić ..dzieki z gory za odp |
||
| pablo19_1f | |
|
| niestety, jezeli laczysz sie przez GPRS to bedzie pobieralo oplate. jezeli laczysz sie przez WiFi to za polaczenie sila rzeczy nie moze pobierac kasy. niestety MobileGG jest najdrozszym rozwiazaniem, poniewaz placi sie za samo uzytkowanie oraz za transfer danych. mozesz sprobowac zainstalowac Heyah GG. Wtedy placisz za GG ale nie nalicza dodatkowych oplat za polaczenie. Pobieranie / Download:
oczywiscie konieczna jest odpowiednia konfiguracja polaczenia. |
||
| Light_Kira90 | |
|
| miałem rowniez heyahgg tylko ze tam jest mało opcji i ma wyglad niczym z średniowiecza poprostu idzie sie załamac z tym pisaniem. Nie ma jakiegos nowszego heyah gg ?? | ||
| pablo19_1f | |
|
| raczej nie ma nic nowszego, niz to co dostepne na stronie heyah. musisz zdecydowac co jest wazniejsze. ja osobiscie stawiam na koszty. dlaczego mam placic za cos wiecej, gdy moge placic mniej. a wyglad ma drugorzedne znaczenie. wazne zeby dzialalo. ja mam gg z 36i6. tez jest strasznie okrojone. ale dziala i wyglad mi nie przeszkadza. | ||
| darkhitman | |
|
| jesli chcecie mniec spoko gg i placic malo polecam normalne gg na komorke sciagniete ze strony gg ale w sieci play placi sie tam 5 gr za 10kb luc 100 nie pamietam juz.pisalem tak kiedys.szczerze polecam w takim ukladzie _________________ |
||
| pablo19_1f | |
|
| to sciagniete ze strony gg to jest wlasnie platne. za samo uzywanie sie placi i dodatkowo za transfer. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Problem z N95 |
Pytania i Problemy z telefonami | Gamer | |
problem z n 73 me z usb |
Pytania i Problemy z telefonami | maniakus10NB | |
Problem! 5800!Problem z instalacją |
Pytania i Problemy z telefonami | Lukas19911 | |
Problem z galerią |
Pytania i Problemy z telefonami | marcin10_19 | |
Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | rogeromuro | |
Problem z swf |
Szukam | jar190 | |
problem z nokią C5nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | Krisy | |
[X6] Problem z zacinkami !!!Wszystko mi się zacina - gry, filmiki przez Juli Player |
Pytania i Problemy z telefonami | sobierajeq | |
problem yotubenokia 5530 |
Pytania i Problemy z telefonami | grellu | |
Problem z motywem |
Pytania i Problemy z telefonami | Lordkrzysio | |