| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wentyl007 | |
|
| Global Race: Racing Thunder <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://www.ovigaming.com/images2/games/nokia5800globalrace.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Jest to gra wyprodukowana w 2007 roku przez Gamelion i Polarbit. Świetne wyścigi na akcelerometr można grać przez BT W nokii 5530 i 5800 jest ta gra wbudowana, podobno działa na 5230 tyle wiem <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| PrZeMeK 5230 | |
|
Super ! Przetestowane na noki 5230 ! Dzięki _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie polecam tej gry: - słaba grafika, - brak możliwości zmiany czułości akcelerometru, - niedopracowane szczegóły. Czystopolarbitowa gra jest lepsza pod wieloma względami. _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| DODATKOWE MAPY: Skopiować trzeba do C: / Private/2001273c proszę Pobieranie / Download:
Testowałem, aż 16 tras zróżnicowanych można grać przez Bt , więcej tras niż w thunder raging |
||
| MiChu11 | |
|
| Grałem w nią na 5530 i była dość fajna, jedyny dla mnie minus był tam to brak zmienności czułości akcelermoetru, bo czasami skręcało się za mocno jednym lekkim ruchem. Zaraz sprawdzę czy działa na mojej kochanej 5230 .EDIT: Na mojej 5230 wyświetla się: Nieprzyznany dostęp do żadnej aplikacji. No to sobie nie pogram... Nie mam shackowanego systemu! |
||
| hya2n | |
|
| A dla mnie takie gry już sensu nie maja. Grafika jak na Nokii 3510i. Wychodzi miliard wersji wyścigów, które wyglądają prawie tak samo. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| To kup se iphona i tam jest wypas _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ta gra jest w pakiecie na nokie 5800.miałem ją zainstalowana już. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Gra jest spoko fajna i fajnie się Multi gra nie narzekajcie. _________________ |
||
| Waldek323 | |
|
| Witam. Mam problem z wgraniem gry Global Racing na nokie 5230. Wersja oprogramowania to 40.6.003 mod D1VERRSION. Gra się instaluje, ale nie chce się włączyć. Mam też drugą 5230 z softem 50.0.002 i jest tak samo jak w pierwszej. Czy ktoś może wie co trzeba zrobić, aby ta gra zadziałała? Z góry dziękuje. Post przeniesiony do odpowiedniego tematu.nastepnym razem zwróc na to uwage gdzie piszesz // Undisputed |
||
| Casaya | |
|
| Waldek323, wrzucasz w pamiec telefonu??masz wystarczajaco pamieci ram by gra odpalila?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| musisz mieć zainstalowane game api _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Global RaceWyścigi |
Gry | Szymuś | |
[S60v3] Global race |
Szukam | hudi90 | |