| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wentyl007 | |
|
| Glow Air Hockey wersja 1.01 Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| MariWks | |
|
| Gra jest okej ale jedno mnie denerwuje a mianowicie to ,że tnie mi się leciutko na Nokii C5-03. Mój telefon ma 600MHz i 128MB RAM tak samo jak XPERIA X8 lecz u mojego kolegi na X8 chodzi gładko a u mnie się ścina. Czego to wina? Nie mam zhackowanego systemu ani certyfikatów. | ||
| Laki1231 | |
|
| MariWks, nie porównaj andka do starego symbiana, po prostu symbian jest dużo słabszy niż andek i inna generacja cpu. Symbian to szmelc przy nim | ||
| MariWks | |
|
| Laki1231 Andorida 1.6 ( najnowszy 2.4 czy coś tam ) do symbiana 60v5? Nie obchodzą mnie twoje teorie na temat Symbiana lecz chcę wiedzieć dlaczego mi to się lekko przycina. | ||
| xdomino996 | |
|
| OMG, android jest po prostu lepszy tyle wystarczy? Symbian bynajmniej ten S60v5 to staroć Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| MariWks, trochę grzecznie cwaniaczku. Moja teoria jest prawidłowa s60v.5 przy tym to shit dopiero S^3, ANNA, BELLE może konkurowac. Android jest dużo lepszy, x8 ma lepszy proc o gpu. MHZ mają najmniej znaczenie wystarczy nowsza technologia i wydajniejsze od tego może być nawet 300mhz _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| mi też sięścina a mam nokie 5530 zainstaluj zwykłego hokeja jest od tego i tak moim zdaniem lepszy, mniejszy krążek w tamtym jest i trudniej się w dalszych poziomach gra | ||
| MariWks | |
|
| Heh dzięki za info zaraz poszukam ale weź na zapas tu podeślij linka. Edit: Wentyl007 zarąbista gierka i trzeba mieć seryjnie orientację. Mam już 12lvl. Dalej se pogram w drodze do budy (szkoły) . Dziękóweczka! Edit: Laki1231 to mi "cwaniaczku" kup dobrego smartfona z Androidem a nie wymądrzasz się. Gdybym chciał teorię na temat S60v5 kontra Andorid 2.3.4 to poczytałbym sobie poradniki na forum. Miłego spinania się dalej na forum. Ja chciałem porządną odpowiedź ,którą dał mi wentyl bo to chciałem. Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed |
||
| wentyl007 | |
|
| http://symbiane.pl/air-ho...key&start=0 łap MariWks masz tam jednego hokeja sam tryb multiplayer a drugi singleplayer | ||
| Laki1231 | |
|
[CENZURA] x8 można kupić sobi za 400zł tracisz na okazje to mniej. I opisałem ci czemu tak jest więc się schowaj. I naucz się czytać regulamin widzę że masz z nim problem a jął chcesz się dalej kłócić zapraszam na pw udowodnie ci jak mało wieszCo to za słownictwo? // Jackson |
||
| MariWks | |
|
| Laki1231 chodź się zmierz ze mną wiedzą odnośnie konsol psp. Ja jestem z forum psptube. Nokię C5-03 z dopłatą wymieniam na XPERIĘ X10 ,która bije na pięty tą N8 twoją. Miłego napinania się dalej na forum. PS. Wielki v.i.p ... |
||
| chucky | |
|
| Skończcie offtopować bo za chwilę warny polecą, od takich spraw macie pw a nie zaśmiecacie temat. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Glow HockeyZręcznościowa |
Gry | fiszkon | |
Glow Hockey - z iOS na Androida |
Newsy | Mikis | |
Air Hockeyinna wersja hokeja |
Gry | wentyl007 | |
Air HockeyHokej |
Gry | Jack | |