Autor Wiadomość
wentyl007 Glow Air Hockey Napisany: 05 Sty 2012 09:50 Glow Air Hockey   Postaw piwo autorowi tego posta

Glow Air Hockey

wersja 1.01

Opis:
  • W tym samym legendapny "Bozdyshny Xokkey" jest teraz w swoim telefonie! Glow Air Hockey zawiera najlepsze efekty specjalne. Legendary stole do gry jest już dostępny w kieszeni, w dowolnym miejscu i czasie.

Co nowego:
    -Zwiększenie produktywności.

Wymaga Internet dla materiałów promocyjnych.

Pobieranie / Download:
MariWks Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 05:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra jest okej ale jedno mnie denerwuje a mianowicie to ,że tnie mi się leciutko na Nokii C5-03. Mój telefon ma 600MHz i 128MB RAM tak samo jak XPERIA X8 lecz u mojego kolegi na X8 chodzi gładko a u mnie się ścina. Czego to wina? Nie mam zhackowanego systemu ani certyfikatów.
Laki1231 Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
MariWks, nie porównaj andka do starego symbiana, po prostu symbian jest dużo słabszy niż andek i inna generacja cpu. Symbian to szmelc przy nim
MariWks Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231 Andorida 1.6 ( najnowszy 2.4 czy coś tam ) do symbiana 60v5? Nie obchodzą mnie twoje teorie na temat Symbiana lecz chcę wiedzieć dlaczego mi to się lekko przycina.
xdomino996 Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 07:00   Postaw piwo autorowi tego posta

OMG, android jest po prostu lepszy tyle wystarczy? Symbian bynajmniej ten S60v5 to staroć

Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson

Laki1231 Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 08:56   Postaw piwo autorowi tego posta

MariWks, trochę grzecznie cwaniaczku.

Moja teoria jest prawidłowa s60v.5 przy tym to shit dopiero S^3, ANNA, BELLE może konkurowac.

Android jest dużo lepszy, x8 ma lepszy proc o gpu. MHZ mają najmniej znaczenie wystarczy nowsza technologia i wydajniejsze od tego może być nawet 300mhz

wentyl007 Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 09:02   Postaw piwo autorowi tego posta

mi też sięścina a mam nokie 5530 zainstaluj zwykłego hokeja jest od tego i tak moim zdaniem lepszy, mniejszy krążek w tamtym jest i trudniej się w dalszych poziomach gra
MariWks Glow Air Hockey Napisany: 13 Sty 2012 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Heh dzięki za info zaraz poszukam ale weź na zapas tu podeślij linka.

Edit:

Wentyl007 zarąbista gierka i trzeba mieć seryjnie orientację. Mam już 12lvl. Dalej se pogram w drodze do budy (szkoły) . Dziękóweczka!

Edit:

Laki1231 to mi "cwaniaczku" kup dobrego smartfona z Androidem a nie wymądrzasz się. Gdybym chciał teorię na temat S60v5 kontra Andorid 2.3.4 to poczytałbym sobie poradniki na forum. Miłego spinania się dalej na forum. Ja chciałem porządną odpowiedź ,którą dał mi wentyl bo to chciałem.

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed
wentyl007 Glow Air Hockey Napisany: 14 Sty 2012 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/air-ho...key&start=0 łap MariWks masz tam jednego hokeja sam tryb multiplayer a drugi singleplayer
Laki1231 Glow Air Hockey Napisany: 14 Sty 2012 09:06   Postaw piwo autorowi tego posta

[CENZURA] x8 można kupić sobi za 400zł tracisz na okazje to mniej. I opisałem ci czemu tak jest więc się schowaj. I naucz się czytać regulamin widzę że masz z nim problem kod emotikony: :) a jął chcesz się dalej kłócić zapraszam na pw udowodnie ci jak mało wiesz

Co to za słownictwo? // Jackson
MariWks Glow Air Hockey Napisany: 14 Sty 2012 01:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231 chodź się zmierz ze mną wiedzą odnośnie konsol psp. Ja jestem z forum psptube. Nokię C5-03 z dopłatą wymieniam na XPERIĘ X10 ,która bije na pięty tą N8 twoją. Miłego napinania się dalej na forum.

PS. Wielki v.i.p ...
chucky Glow Air Hockey Napisany: 14 Sty 2012 01:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Skończcie offtopować bo za chwilę warny polecą, od takich spraw macie pw a nie zaśmiecacie temat.