| Temat Zamknięty przez: ziomek |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Patisonek | |
|
| Witam Prosze o CSa na S60v2 dokladnie N70 Miałem ta gre lecz byla dziwna - Turecki Jezyk ( Moze Byc ale lepeiej English) I nie byly prawdziwe postacie tylko potwory z dooma a ja chce zeby byly te realne z csa. i nie bylo map de_dust i inne ktore sa w tej grze. Pozdrawiam |
||
| ziomek | |
|
| Najnowszy counter strike na telefon to counter-strike sniper mission tu masz też inne Pobieranie / Download:
ale nie obiecuje że będzie działało . _________________ |
||
| Patisonek | |
|
a na symbiana nie ma tego cs c2doom mod ? Bo Mission Sniper chyba na 240x320 to: Pobieranie / Download:
------ Kurde kozacka ta gra sniper mission wiesz czy jest na 176x208 na n70?bardzo mi zalezy każdy link kodujemy // lui |
||
| ziomek | |
|
| Trzeba było mówic ze na c2dooma za chwile zauploaduje ci paczke z cs i innymi grami na ten emulator co do sniper mission to ja nie znalazłem za to znalazłem counter strike terrorism tu masz link do niego potem wstawie jeszcze tą paczke Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ziomek | |
|
| Mam kłopoty ze wstawieniem tej paczki ale dam ci coś na pocieszenie z czego na pewno się ucieszysz co powiesz na counter strike source 3D na C2DOOMa zapewniam że gra jest na prawde niezła Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Patisonek | |
|
| JEszcze lepiej !dziekuje!!!! | ||
| Patisonek | |
|
| sluchaj a masz quake na c2 doom ?bylbym bardzo wdzieczny ale czy jak zainstalowalem tego cs a zainstaluje quake to sie cos stanie? witam.Sciaglem tego cs od ciebie i c2doo,a i quake 4. Wlaczylem c2 doom i odrazu spytalo czy wlaczyc counter strike nacislem tak , Ale jak quake wlaczyc? juz wiem ale error. masz moze jakies starsze quaki i half life?prosze |
||
| ziomek | |
|
| Ten temat uważam już za zamkniety z resztą już zrobiłeś "Quake 2 C2DOOM WAD" tam ci dam linka do jakiegoś quake z resztą half life też mam tam ci dam także zamykam . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Counter Strike 1.6 |
176x220 | Szymuś | |
Counter StrikeStrzelanka |
Gry | xJAmaTOx | |
Counter-Strike |
Tematy | Jack | |
Counter StrikeStrzelanka |
Gry | Casaya | |