Autor Wiadomość
Warmix Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:07 Gry java na Samsungu J600E   Postaw piwo autorowi tego posta
Co zrobić, aby mi działały gry java na samsungu j600e, bo pobrałem grę i nie wiem co dalej robić.
Proszę o pomoc.
Szymuś Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Zainstalować ją? kod emotikony: :D

Warmix Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta
Tylko tak, kopiuję do telefonu i próbuję włączyć to pokazuje mi się "Niedozwolone".
Szymuś Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Argh, znalazłem coś :

" do folderu others wrzucasz jakąś aplikację *.jar i *.jad (koniecznie oby dwa pliki - jeśli masz tylko jar to użyj programu jadmaker) i potem uruchamiasz plik jad na telefonie i instalujesz tą aplikację...

P.S. przed instalacją aplikacji na klawiaturze wpisz "*#9998*4678255#""

ps. spróbuj, może zadziała kod emotikony: ;) Nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie szkody kod emotikony: ;)

Warmix Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:25   Postaw piwo autorowi tego posta
Już próbowałem tego sposobu, ale spróbuję jeszcze raz.
Szymuś Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak zrób, później napisz co się stało kod emotikony: ;)

Warmix Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Wgrałem pliki na kartę pamięci i do telefonu. Wpisałem ten kod i pojawiło się "Włączono", wchodzę do folderu z tymi plikami i nadal nic. Nie działa.
Szymuś Gry java na Samsungu J600E Napisany: 06 Lip 2009 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta

To ja już nie mam pojęcia kod emotikony: ;)

Bonus Gry java na Samsungu J600E Napisany: 10 Lip 2009 12:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj wgrać w połączeniu z PC'em przez program SoftickPPP..