Temat Zamknięty przez: Szymuś
Autor Wiadomość
Dante Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 02:35 Gry n-gage w nokii n95 8 gb   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam pytanie... hm.. nie wie ktoś może jak " odzyskać " gry na n-gage 2.0 ?
A więc... chciałem coś zaktualizować na nowszą wersję mojego n-gage w nokii n95 8gb ... robiłem to pierwszy raz więc coś musiałem schrzanic kod emotikony: ;D .. i tak zainstalowałem ponownie tą samą wersję.. tylko z innego źródła.. bodajże 1.20... coś tam.. odpalam ją..wszystko śmiga miło.. tylko, że brak gier ;/ .. w menadżerze aplikacji MAM WSZYSTKIE gry na n-gage pod statusem "zainstalowana" .. ... tyle, że ich nie ma w aplikacji.. jest jakaś nadzieja, że je "odzyskam" ? ?
Z góry dzięki za pomoc kod emotikony: ;)
Każda odpowiedz na temat mile widziana kod emotikony: ;)

ziomek Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 02:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Raczej nie sądze ,jedyne co możesz zrobic poszukac savow ,zainstalowac na nowo gry i podmienic savy moze to pomoze ...

Dante Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 02:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Hm.. no tak .. ale jeśli są w telefonie JAKO zainstalowane... i pewnie mi zżerają pamięć, to GDZIE SĄ ? ...

ziomek Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 02:52   Postaw piwo autorowi tego posta

no to jest problem najlepiej rozpakowac taki plik gra i po kolei usunac wszystkie pliki z systemu ktore zostaly zainstalowane rzem z gra ....

Dante Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 02:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Ale jak mam go rozpakować, jak go NIE MA ?
Ja mogę je pousuwać bo jest taka opcja w menadżerze, ale ja chce je mieć kod emotikony: =D

ziomek Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 19 Sie 2009 03:57   Postaw piwo autorowi tego posta

To najpierw wyprój z systemu savy z N-gage z ych gier potem je usuń i zainstaluj od nowa i podmień savy na te co miałeś dzięki temu nie stracisz savów a co do gier to sądzę że łatwo wszystkie gry na n-gage które masz zainstlaowane znajdziesz w necie .

Autor postu otrzymał pochwałę.
Dante Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 20 Sie 2009 10:02   Postaw piwo autorowi tego posta

wiesz... to nie chodzi o to.. JA mam strasznie wolny net ;/ i taka głupia gra powiedzmy 20mb to mi się ściąga ponad 2 GODZINY .. kod emotikony: :ehh: ..
A miałem ich chyba z 9 tych gier.. i tak we wszystkie nie grałem ale spokojnie sobie " leżały " w n-gage i nikomu nie wadziły .. heh.. chyba odpuszczę sobie... ściągnę tylko parę najfajniejszych ..
NO nic dzięki za odpowiedzi.. jak widać nikt inny się nie wysilił .. No ale cóż..
Dzięki..

Szymuś Gry n-gage w nokii n95 8 gb Napisany: 20 Sie 2009 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

To zamykam, skoro sprawa wyjaśniona kod emotikony: ;)