| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartekzbartek | |
|
| nie mogę odpalać gier wykorzystujących kamerę na samsungu i8510 (system mam złamany) | ||
| ziomek | |
|
| podeślij mi jakąś przykładową gre to spróbuje coś poradzić . ale powiem tak gry na kamere nie były robione z myślą o samsungu . _________________ |
||
| Jack | |
|
| a mirage money i eat this też nie możesz odpalić _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
| eat this mogę a znowu mirage money już nie a znasz jeszcze jakieś gry? _________________ |
||
| Jack | |
|
| http://symbiane.pl/rolling-ball-vt97.htm http://symbiane.pl/scratc...%EA&start=0 i jeszcze: ninja strike - eyesight _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
działają .. a rolling ball wykorzystuje czujnik ruchu ??edit: a znasz morze jakieś gry na GSensor ? Ortografia//Jackson |
||
| Jack | |
|
Rolling ball wykorzystuje tylko kamerę ale mogę się mylić ponieważ nie testowałem. Odnośnie 2 pytania to zdradzę Ci sekret jak szukać takich gier w google otóż wpisz "gry na gsensor s60v3" i powinno wyszukać kilka ciekawych wyników. Powodzenia_________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
wpisałem tak jak mówiłeś i pobrałem grę, patrze w archiwum a tam same pliki .cab na windowsa pobieram inną grę i to samo chociaż że w google wpisałem s60v3 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Sharp przedstawił pierwszą na świecie kamerę HD 3D dla komór |
Newsy | Jack | |
Dodatek, który zmieni kamerę w telefonie w joystick do gier!Zobacz na wideo, jak to działa |
Newsy | xJAmaTOx | |
Gry przez Bluetooth (74 gry) |
Inne | Polaczek | |
[N8] Gry HD |
Pytania i Problemy z telefonami | DwupaQQ | |
Gry |
240x320 | Szymuś | |
[N8] 3 gry |
Szukam | matajsenPL | |