| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| panmistrz | |
|
| Witam, ściągnąłem sobie 2 aplikacje napisane w języku Python: Magic Level 1.0.0.sis i PyPiwo 3.01.sisx. Zainstalowałem, wyskoczyło mi że potrzebny jest PythonforS60. Więc ściągnąłem Pythona 1.4.3, zainstalowałem, zainstalował się poprawnie, zrestartowałem fona i zainstalowałem drugi raz te dwie aplikacje, i tylko coś tak mignie jakby się włączało i nic, wychodzi do aplikacji spowrotem. Taki sam efekt jest z Pythonem 1.43 z innej strony i Pythonem 1.9.7. Co mam zrobić? Wersja softu N95: 12.0.013 Telefon nie jest shackowany. Z góry dzięki za pomoc. |
||
| chucky | |
|
| a biblioteki do pythona instalowałeś? _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| Nie, a mógłbyś podać link do tej wersji z bibliotekami by wszystko hulało bo w google znajduje same te instalki bez bibliotek, zresztą w takich sprawach jestem zielony | ||
| Jack | |
|
| Wiesz co najlepiej zainstaluj sobie najstabilniejszą wersję 1.4.5. Biblioteki i link do niej na pw. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Czemu na noki 5230 nie chodzą gry 3D ? |
Pytania i Problemy z telefonami | KRS15 | |
[N95] Gry n-gage 2.0 nie uruchamiają się |
Pytania i Problemy z telefonami | panmistrz | |
Gry NIE w j. Python wykorzystujące akcelerometr w N95;Oraz..Oraz Lista zmian w poszczególnych wersjach softu dla N95. Co dodają, usuwają, zmieniają. |
Szukam | panmistrz | |
Gry n-gage w nokii n95 8 gb |
Pytania i Problemy z telefonami | Dante | |
[N95 8GB] Gry symbian. |
Pytania i Problemy z telefonami | firedevil | |