| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| beben1982 | |
|
| A powiedz mi jeszcze co to jest APNONLY bo taki plik pokazuje mi sie jak podmieniam plik zhakowany. I jak mozna sprawdzic czy flasz z hakiem sie udał? | ||
| Laki1231 | |
|
| beben1982, jaki masz telefon? _________________ |
||
| beben1982 | |
|
| nokia 500 belle. | ||
| Laki1231 | |
|
| Podmieniasz plik i roompatchera nie będzie, jak się shakuje to da się zainstalować niepodpisane aplikacje wtedy. Podmień plik i będzie ok _________________ |
||
| beben1982 | |
|
| Ok jutro sprubuje tak zrobic. A jeszcze powiedz co z tym plikiem APNONLY czy przy flaszu go usuwac czy zostawic? | ||
| Laki1231 | |
|
| beben1982, jak po flashu nie rozumiem o jaki plik chodzi za bardzo, wytłumacz lub screen Pobierasz soft i wklejasz w folder jak w poradniku pobierasz plik i wklejasz w folder softu zastępując tym plikiem oryginalny i wgrywasz _________________ |
||
| beben1982 | |
|
| Screena jutro wrzuce bo teraz z tel. pisze a ten plik APNONLY pokazuje sie jak wszucam do phoenixa czysty soft wciskam opcje zeby podmienic plik z hakiem to tam taki plik jest. Jutro screena wrzuce to zobaczysz. | ||
| Laki1231 | |
|
| beben1982, no wiem chyba o co chodzi jutro jak będziesz miał problemy to pisz _________________ |
||
| omegadoom | |
|
| czesc. mam problem. sciagnelem softa przez navifirm do n95 8gb Rm 320, 31.0.001 i w phoenixie wyskakuje mi taki blad : Getting list of files to be flashed failed: firmware : flashing file c\program files\nokia\phoenix\products\rm 320\ rm320_21.0.002_25_xxx_uda.fpsx is not found". o co moze w tym chodzic? wszystkie pliki sa dobrze skopiowane w folder.sprobowac sciagnac inny soft? |
||
| Laki1231 | |
|
| omegadoom, n95 trzeba robić JAFEm na włączonym telefonie lub tym http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm _________________ |
||
| omegadoom | |
|
| aaa bo wczoraj sie pytalem czy sie da phoenixem i napisales ze sie da. dobra jafa sciagam:D | ||
| Laki1231 | |
|
| omegadoom, musiałem nie doczytać, przepraszam, sposób z linku który dałem dużo prostszy _________________ |
||
| « 1 2 3 «» 47 48 49 «» 61 62 63 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Metoda na hack - wszystkie telefony (25.09.11)Działa na Satio |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Hackowanie najnowszych firmware s60v3 & s60v5 & S^3Złam Twój telefon z najnowszym softem! Aktualizacja 08.01.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
[N96] Wgrywanie softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Robak1213 | |