| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marlut | |
|
chucky napisał/a:
Mógł by powstać jakiś przypięty temat odnośnie gwarancji, bo trochę z tym jest niejasności. Niby to co napisałeś jest jasne i czytelne ale ... Z tym formatem jak by co to tak prosto? Podobno złamaniu symbiana nie można aktualizować softu ? Znalazło by się i więcej pytań. |
||
| Casaya | |
|
| temat poruszany milion razy. złamanego softa sie nie akutalizuje bo przy aktualizacji wszytskie dane wysyłane sa na serwery nokii. jesli masz problemy ze złamanym telefonem a jest na gwarancii to wystarczy wgrac nowego czystego softa z takim samym product code spod baterii i nie ma sladu po hackowaniu.Format karty pamieci tez jest zalecany. tylko pamietaj by złamanego telefonu nie aktualizować. _________________ |
||
| marlut | |
|
| Czy dobrze rozumiem... Aktualnie mam najnowszy soft do e52. Złamię go (shakuje) i dalej mam taki sam soft tylko złamany. Pojawia się nowsze oprogramowanie do mojego phona, wgrywam stary soft, ten spod baterii (nie wiem jeszcze skąd go wezmę) aktualizuje nokie do najnowszego softu i znowu hakuje. Takim sposobem mam najnowszy soft shakowany. Tak ? |
||
| Casaya | |
|
| tak.dokładnie. a najnowszy soft mozesz pobrac poprzez navifirm lub z bluenokia.com _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| super sposób szybki i łatwy c5-03 shakowana bez problemu | ||
| omen122 | |
|
| niestety gdy uruchamiam Rompatcher +to wyskakuje \sys\bin\patcher*.LDD Not Found ;/ Wszystko robiłem zgodnie z instrukcja. Dodam ze mam nokie C6. za cholere nie moge zlamac tego tel:( | ||
| prince1705 | |
|
Mam nokie 5230 i takze w Dr. Web nie widze zadnych plików wchodząc w opcję kwarantanny może da się coś innego jednak na to poradzić.. |
||
| Casaya | |
|
| prince1705, musi byc taka opcja.popróbuj _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm hardreset i zrob tym z link tylko koniecznie hard reset telefonu Pisząc z telefonu dodawaj przed adresem http://>. // sadam81 |
||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Smartfony to 28% wszystkich telefonów, a Nokia wciąż traci |
Newsy | Laki1231 | |
Just HackIt! Hack dla wszystkich telefonów Nokia s60v3 v5 ^3 |
Oficjalna aplikacja Facebook dla wszystkich telefonów |
Newsy | Laki1231 | |
Nowa metoda hackowania dla wszystkich telefonówdla wszystkich telefonów z symbianem |