| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lovelas69 | |
|
| Posiadam nokie e72 z najnowszym softem. Chciałbym zainstalować różne rzeczy, ale wiem że to nie takie proste ponieważ trzeba zhakować symbiana. Do hakowania posłużyłem się tym poradnikiem REKLAMA teraz czekam na odpowiedź z ich strony (niby po kilku godzinach ma się ona pojawić). Jak się pojawi to co dalej ? Bo ten poradnik chyba tak konkretnie tego nie wyjaśnia, piszą, że mam wgrać program. Ale jak i konkretnie gdzie go wgrać. Czy potrzebuje jeszcze zainstalować program hellox ? jeśli tak to jaką wersję ? co dodatkowo muszę jeszcze zrobić by mój telefon był zhakowany i żeby można było instalować bez problemu różne aplikacje ? P.S Dodam, że niestety nie jestem już najmłodszym użytkownikiem więc proszę mieć to na względzie. rocznik 69' pozdrawia Zakaz reklamowania innych stron!! Ponieważ to Twój pierwszy post zostanie to wybaczone bez warna//Jackson |
||
| Jack | |
|
| Jaki masz soft?? Możesz to sprawdzić za pomocą kodu *#0000#. Zobacz jeszcze ten poradnik http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm _________________ |
||
| lovelas69 | |
|
| Wersja oprogramowania 0.31.023 Data wersji oprogramowania 31-Mar--2010 Wersja niestandardowa 0.31.023.291.03 Data wersji niestandardowej 12-May-2010 Zestaw jezyków 16.01 Model E72-1 Typ RM-530 Urządzenie uaktualnione Nie uaktualniono P.S te japończyki już mi wszystko przesłały i wysłałem im do podpisania program smart movie no i hula niby działa poprawnie, napisy też są... ale jak odtwarzam film to nie ma polskich znaków tylko krzaczki : / są tylko niektóre takie jak ć, ę, ś ale innych nie ma co zrobić ? |
||
| Jack | |
|
| nie czaje o co Ci już chodzi. o hack symbiana czy o odtwarzacz smart movie?? jeśli chodzi o hack to poradnik nada się akurat a jeżeli chodzi o odtwarzacz to napisy są zawsze wgrane w film i pozostaje Ci tylko pobranie filmu z polskimi napisami _________________ |
||
| lovelas69 | |
|
| Na początku chodziło mi czy potrzebuje do złamania systemu hellox ? odpowiedzi nie uzyskałem. Zarejestrowałem się u Japończyków i wszystko poszło sprawnie wg poradnika, który podałem wyżej w linku. Wysłałem do nich program Smartmovie i przypisali mi do niego licencje i mogłem go spokojnie zainstalować na telefonie (wcześniej się nie dało tego zrobić). I moje pytanie teraz o program Smartmovie... mam film, mam do niego napisy... i ten program nie odczytuje wszystkich polskich znaków takich np. jak litera "ą" itd. Co mam zrobić żeby napisy były poprawnie wyświetlane na moim telefonie ? I do czego w ogóle służy program hellox, którego jeszcze nie zainstalowałem ? | ||
| Jack | |
|
| hello ox służy do hackowania telefonu ale niestety nim nie złamiesz swojego telefonu. skorzystaj z poradnika do którego podałem ci link. co do smart movie nie wiem dlaczego tak masz może spróbuj użyć alternatywy jaką jest core player _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia 5800 problem proszę o pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | jajo127 | |
[E72] Symbian potrzebna pomocFormat cos w tym stylu |
Pytania i Problemy z telefonami | Malakos | |
[Usługa] NOKIA - J.pol, FW, Hakowanie - bez. wych. z domu !Downgrade Belle do Anna NOKIA E6, N8, E7, C7, X7, C6-01 i inne 1-gen |
Sprzedam | Laki1231 | |
[Nokia 5230] Proszę o wskazówki w sprawie gps |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
Nokia n97 mini potrzebna pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | Xarosek | |