Autor Wiadomość
lovelas69 Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 04:23 Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc   Postaw piwo autorowi tego posta

Posiadam nokie e72 z najnowszym softem. Chciałbym zainstalować różne rzeczy, ale wiem że to nie takie proste ponieważ trzeba zhakować symbiana. Do hakowania posłużyłem się tym poradnikiem REKLAMA teraz czekam na odpowiedź z ich strony (niby po kilku godzinach ma się ona pojawić). Jak się pojawi to co dalej ? Bo ten poradnik chyba tak konkretnie tego nie wyjaśnia, piszą, że mam wgrać program. Ale jak i konkretnie gdzie go wgrać. Czy potrzebuje jeszcze zainstalować program hellox ? jeśli tak to jaką wersję ? co dodatkowo muszę jeszcze zrobić by mój telefon był zhakowany i żeby można było instalować bez problemu różne aplikacje ?

P.S Dodam, że niestety nie jestem już najmłodszym użytkownikiem więc proszę mieć to na względzie. rocznik 69' pozdrawia

Zakaz reklamowania innych stron!! Ponieważ to Twój pierwszy post zostanie to wybaczone bez warna//Jackson
Jack Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 05:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jaki masz soft?? Możesz to sprawdzić za pomocą kodu *#0000#. Zobacz jeszcze ten poradnik http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm

lovelas69 Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Wersja oprogramowania
0.31.023
Data wersji oprogramowania
31-Mar--2010
Wersja niestandardowa
0.31.023.291.03
Data wersji niestandardowej
12-May-2010
Zestaw jezyków
16.01
Model
E72-1
Typ
RM-530
Urządzenie uaktualnione
Nie uaktualniono

P.S te japończyki już mi wszystko przesłały i wysłałem im do podpisania program smart movie no i hula niby działa poprawnie, napisy też są... ale jak odtwarzam film to nie ma polskich znaków tylko krzaczki : / są tylko niektóre takie jak ć, ę, ś ale innych nie ma co
zrobić ?
Jack Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

nie czaje o co Ci już chodzi. o hack symbiana czy o odtwarzacz smart movie?? jeśli chodzi o hack to poradnik nada się akurat a jeżeli chodzi o odtwarzacz to napisy są zawsze wgrane w film i pozostaje Ci tylko pobranie filmu z polskimi napisami

lovelas69 Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 10:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Na początku chodziło mi czy potrzebuje do złamania systemu hellox ? odpowiedzi nie uzyskałem. Zarejestrowałem się u Japończyków i wszystko poszło sprawnie wg poradnika, który podałem wyżej w linku. Wysłałem do nich program Smartmovie i przypisali mi do niego licencje i mogłem go spokojnie zainstalować na telefonie (wcześniej się nie dało tego zrobić). I moje pytanie teraz o program Smartmovie... mam film, mam do niego napisy... i ten program nie odczytuje wszystkich polskich znaków takich np. jak litera "ą" itd. Co mam zrobić żeby napisy były poprawnie wyświetlane na moim telefonie ? I do czego w ogóle służy program hellox, którego jeszcze nie zainstalowałem ?
Jack Hakowanie nokia e72, proszę o pomoc Napisany: 12 Cze 2010 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta

hello ox służy do hackowania telefonu ale niestety nim nie złamiesz swojego telefonu. skorzystaj z poradnika do którego podałem ci link. co do smart movie nie wiem dlaczego tak masz może spróbuj użyć alternatywy jaką jest core player