| Autor |
Wiadomość |
| darkhitman |
Napisany: 08 Sty 2010 01:02 hard format? |
|
|
ziomekthebest w innym temacie napisal zebym zrobil hard format mojej nokii e63 mam wiec pare pytan bo nie wiem do konca o co chodzi.mianiwicie co mi da ten hard format jak go sie robi i czy to jest ingerencja w oprogramowabie i czy moge stracic przez to gwarancje. |
|
|
| chucky |
Napisany: 08 Sty 2010 01:13 |
|
|
hard format jest co całkowite usunięcie danych, plików, czyści telefon do takiego stanu jak byś go co dopiero wyjął z pudelka, robi się go tak: *,3,zielona słuchawka i power on/off trzymasz do momentu mrugnięcia napisu nokia , hard format nie ingeruje w oprogramowanie i nie tracisz gwarancji
Napisany: 08 Sty 2010 01:16 |
|
|
Hard format to kombinacja klawiszy która kasuje dosłownie wszystko z telefonu poprawia też stabilnośc telefonu i usuwa wszystkie bugi ,wklep w fona kod *#7370# .
edit:napisałem ten post po leo ale jak go pisałem jego postu jeszcze nie było także proszę nie usuwac ,ps leo z tego co słyszałem do hard w e63 to *#7370# .
Napisany: 08 Sty 2010 01:21 |
|
|
Opis:- leo z tego co słyszałem do hard w e63 to *#7370# .
to jest przywrócenie ustawień fabrycznych taki lekki formacik
Napisany: 08 Sty 2010 01:39 |
|
|
Nie wiem ja słyszałem że w e63 to jest hard format a przynajmniej słyszałem takie pogłoski ale niech będzie na twoje .
Napisany: 08 Sty 2010 02:41 |
|
|
ale jak bede robic ten format to bateria musi byc naladowana w pelni |
| |
| chucky |
Napisany: 08 Sty 2010 02:52 |
|
|
darkhitman, najlepiej by było gdyby była naładowana na full ale jak jest naładowana do 80% to też wystarczy
Napisany: 21 Mar 2010 01:10 |
|
|
Cześć. Czy jest taki kod do hard formatu SE SATIO? |
| |
| cichyalek |
Napisany: 21 Mar 2010 01:14 |
|
|
Znalazłem. Dla zainteresowanych opis
*#7370# = Hard reset your phone. This will erase ALL your data and bring back the default phone settings (like when you first got your phone new). Default lock code of the Satio is 0000
*#7780# = Soft reset your phone. Data like contacts, calendar and notes, are not removed. It will only reset the phone settings, such as profiles, themes and shortcuts. |
| |