Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
DSV HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 12 Cze 2011 04:11 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Nowa wersja HelloOX'a 2, alternatywa dla Just HackIt!. Tym sposobem możemy zhackować
wszystkie telefony Nokia (i inne) S60v3, v5, ^3.

I Sposób:
1. Pobierz HelloOX2 v2.11
Pobieranie / Download:

2. Podpisz instalkę własnym certyfikatem np. przez SignSIS
3. Skopiuj na telefon, zainstaluj i uruchom aplikację.
4. Telefon zhackowany.

II Sposób:
1. Pobierz paczkę z programem
Pobieranie / Download:

2. Wypakuj program i uruchom go.
3.

a) W polu cer file: wskaż ścieżkę do Twojego certyfikatu
b) W polu key file: wskaż ścieżkę do pliku .key
c) W polu output folder możesz wskazać folder, w którym ma się zapisać podpisany HelloOX
d) Kliknij przycisk Sign

4. Program HelloOX2.v2.11.signed.sisx skopiuj na telefon, zainstaluj i uruchom
5. Telefon zhackowany.

karolkarol216 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 18 Cze 2011 03:47   Postaw piwo autorowi tego posta

zaraz przetstuje na 5230 i powiem co i jak

@EDIT

Podpisalem online probuje zainstalowac i mi wyskakuje: "nie mozna zainstalowac ograniczenie przez certyfikat" kod emotikony: :(

@EDIT dobra zainstalowalem:) ale teraz stoi na : moving installsever kod emotikony: :(
sprobuje wersje v2.10

@EDIT

Zadziałało na noki 5230 soft(21.0.004) aplikacja w wersji 2.10 można smialo hackowac super aplikacja kod emotikony: :)
A.Wesker HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 18 Cze 2011 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Widocznie źle podpisujesz.musisz własnym podpisać

Laki1231 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 18 Cze 2011 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
N5230, napisał przecież, że na 5230 działa więc po co odpowiadasz. Czytaj całe posty.

baQ HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 29 Cze 2011 11:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Fajna sprawa. Już chciałem próbować, ale teraz ta lipa z certyfikatami.
Laki1231 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 29 Cze 2011 12:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Przejedź tym niezawodny sposób:

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

karolkarol216 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 29 Cze 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta

ja tam zawsze podpisuje na:
Pobieranie / Download:
i chodzi bez problemowo kod emotikony: :)
fajna stronka tylko po rejestracji trzeba 12h odczekac kod emotikony: :)
heh i warto sprobowac bo po zhackowaniu nie musisz sie martwic o certyfikaty kod emotikony: :D
orzelbialy HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 30 Cze 2011 02:11   Postaw piwo autorowi tego posta

po podpisaniu wyskakuje komunikat: ograniczenie przez certyfikat. Mam nokie 5530
Laki1231 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 30 Cze 2011 02:16   Postaw piwo autorowi tego posta

orzelbialy, może zły cert masz.

karolkarol216 HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 30 Cze 2011 05:43   Postaw piwo autorowi tego posta

nie raczej nie ja tez tak miałem spróbuj pobrać z innego źródła mi pomogło lub inna wersje
dawidszyroki HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 24 Lip 2011 02:26   Postaw piwo autorowi tego posta

mój problem polega na tym ze uruchamiam helloox już zainstalowanego na tel i wyskoczył komunikat " Unpacking file " i leci pasek. od dłuższego czasu jest bez zmian ...
Jack HelloOX2 v2.11 - Hackowanie Wszystkich Telefonów Nokia Napisany: 24 Lip 2011 02:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Zmien wersję hello ox