| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
| Nowa wersja HelloOX'a 2, alternatywa dla Just HackIt!. Tym sposobem możemy zhackować wszystkie telefony Nokia (i inne) S60v3, v5, ^3. I Sposób: 1. Pobierz HelloOX2 v2.11 Pobieranie / Download:
2. Podpisz instalkę własnym certyfikatem np. przez SignSIS 3. Skopiuj na telefon, zainstaluj i uruchom aplikację. 4. Telefon zhackowany. II Sposób: 1. Pobierz paczkę z programem Pobieranie / Download:
2. Wypakuj program i uruchom go. 3. a) W polu cer file: wskaż ścieżkę do Twojego certyfikatu b) W polu key file: wskaż ścieżkę do pliku .key c) W polu output folder możesz wskazać folder, w którym ma się zapisać podpisany HelloOX d) Kliknij przycisk Sign 4. Program HelloOX2.v2.11.signed.sisx skopiuj na telefon, zainstaluj i uruchom 5. Telefon zhackowany. _________________ |
||
| karolkarol216 | |
|
| zaraz przetstuje na 5230 i powiem co i jak @EDIT Podpisalem online probuje zainstalowac i mi wyskakuje: "nie mozna zainstalowac ograniczenie przez certyfikat" @EDIT dobra zainstalowalem:) ale teraz stoi na : moving installsever sprobuje wersje v2.10 @EDIT Zadziałało na noki 5230 soft(21.0.004) aplikacja w wersji 2.10 można smialo hackowac super aplikacja |
||
| A.Wesker | |
|
| Widocznie źle podpisujesz.musisz własnym podpisać _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, napisał przecież, że na 5230 działa więc po co odpowiadasz. Czytaj całe posty. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Fajna sprawa. Już chciałem próbować, ale teraz ta lipa z certyfikatami. | ||
| Laki1231 | |
|
| Przejedź tym niezawodny sposób: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| karolkarol216 | |
|
| ja tam zawsze podpisuje na: Pobieranie / Download: i chodzi bez problemowo
fajna stronka tylko po rejestracji trzeba 12h odczekac heh i warto sprobowac bo po zhackowaniu nie musisz sie martwic o certyfikaty |
||
| orzelbialy | |
|
| po podpisaniu wyskakuje komunikat: ograniczenie przez certyfikat. Mam nokie 5530 | ||
| Laki1231 | |
|
| orzelbialy, może zły cert masz. _________________ |
||
| karolkarol216 | |
|
| nie raczej nie ja tez tak miałem spróbuj pobrać z innego źródła mi pomogło lub inna wersje | ||
| dawidszyroki | |
|
| mój problem polega na tym ze uruchamiam helloox już zainstalowanego na tel i wyskoczył komunikat " Unpacking file " i leci pasek. od dłuższego czasu jest bez zmian ... | ||
| Jack | |
|
| Zmien wersję hello ox _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 6 7 8 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Hackowanie wszystkich telefonów Nokia |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Smartfony to 28% wszystkich telefonów, a Nokia wciąż traci |
Newsy | Laki1231 | |
Just HackIt! Hack dla wszystkich telefonów Nokia s60v3 v5 ^3 |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Oficjalna aplikacja Facebook dla wszystkich telefonów |
Newsy | Laki1231 | |
Nowa metoda hackowania dla wszystkich telefonówdla wszystkich telefonów z symbianem |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |