Autor Wiadomość
vivro Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 11 Gru 2011 08:27 Heyah/Play darmowe sms?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Chciałbym się zapytać któregoś z użytkowników tych sieci czy można mieć darmowe sms. Bez doładowywania konta. Czyli np. kupuje starter za 5zł i mam darmowe smsm do sieci cały czas. Wiem że w Heyah i Play są ale nie wiem jak to dokładnie wygląda.
Pozdrawiam
Casaya Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 11 Gru 2011 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
zajrzyj na strone operatora do dzialu taryfy.znajdziesz napewno

tutaj
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
tutaj
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

vivro Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 11 Gru 2011 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta

tak już patrzałem na to lecz na stronie Heyah nie pisze czy musze zasilać konto aby mieć darmowe sms. Bo z strony play wyczytałem że jak załaduje np. za 10 zł to mam free sms do Play na okres ważności daładowania a w Heyah ?
Casaya Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 11 Gru 2011 10:28   Postaw piwo autorowi tego posta

vivro, mozliwe,ale ja niestety nie mieszkam w Polsce od ponad 4 lat,wiec wiem tyle co z reklam i neta

vivro Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 11 Gru 2011 10:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Poczekam może ktoś kto miał z tym styczność się wypowie kod emotikony: :)
Laki1231 Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 12 Gru 2011 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Nie prościej do biura obsługi klienta zadzwonić ??

Casaya Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 12 Gru 2011 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta

przeciez to kosztuje az 60 groszy!! kod emotikony: :P

kornat Heyah/Play darmowe sms? Napisany: 12 Gru 2011 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

W Play'u masz dwie opcje. Uaktywniasz sobie pakiet i po każdym doładowaniu dostajesz ileś tam SMS na dany okres czasu (zależy od kwoty doładowania) lub druga opcja to kupujesz pakiet 600SMS za 6zł i jest on ważny 30 dni.