| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Chciałbym się zapytać któregoś z użytkowników tych sieci czy można mieć darmowe sms. Bez doładowywania konta. Czyli np. kupuje starter za 5zł i mam darmowe smsm do sieci cały czas. Wiem że w Heyah i Play są ale nie wiem jak to dokładnie wygląda. Pozdrawiam |
||
| Casaya | |
|
| zajrzyj na strone operatora do dzialu taryfy.znajdziesz napewno tutaj <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> tutaj <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| vivro | |
|
| tak już patrzałem na to lecz na stronie Heyah nie pisze czy musze zasilać konto aby mieć darmowe sms. Bo z strony play wyczytałem że jak załaduje np. za 10 zł to mam free sms do Play na okres ważności daładowania a w Heyah ? | ||
| Casaya | |
|
| vivro, mozliwe,ale ja niestety nie mieszkam w Polsce od ponad 4 lat,wiec wiem tyle co z reklam i neta _________________ |
||
| vivro | |
|
Poczekam może ktoś kto miał z tym styczność się wypowie |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie prościej do biura obsługi klienta zadzwonić ?? _________________ |
||
| Casaya | |
|
przeciez to kosztuje az 60 groszy!! _________________ |
||
| kornat | |
|
| W Play'u masz dwie opcje. Uaktywniasz sobie pakiet i po każdym doładowaniu dostajesz ileś tam SMS na dany okres czasu (zależy od kwoty doładowania) lub druga opcja to kupujesz pakiet 600SMS za 6zł i jest on ważny 30 dni. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Heyah na Kartę - darmowe rozmowy w Heyah i SMS-y d |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Heyah - darmowe rozmowy w sieci! |
Newsy | ziomek | |
Darmowe SMS'y w U.S.A ? |
Newsy | Raven1911 | |
Zupełnie darmowe połączenia i SMS-y na ZAJFON.PL |
Newsy | sipek1210 | |
Darmowe, nielimitowane SMS-y, MMS-y i rozmowy w T-Mobile |