Autor Wiadomość
Bonus Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:11 Hit czy Shit?   Postaw piwo autorowi tego posta

Taka zabawa "to czy to", tylko np.

Bonus: sony ericson k800i- hit czy szit?
ktoś: szit

Moda na sukces..
Sasquach Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:12   Postaw piwo autorowi tego posta

hit

nokia 5800

Bonus Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:21   Postaw piwo autorowi tego posta

hit..

Dobra to sony ericson k800i.. kod emotikony: XP
Cantina Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

hit

Nokia 6500 Slide

Bonus Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta

niech tam bedzie że hit.. kod emotikony: ;D

szybkie motocykle..
Sasquach Hit czy Shit? Napisany: 16 Lip 2009 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

HIT HIT HIT

yamaha r6 (290km/h)

ziomek Hit czy Shit? Napisany: 17 Lip 2009 09:05   Postaw piwo autorowi tego posta

jak nie tuningowana to shit ale niech juz będzie że hit bo lubie bo są dobre ciastka o takiej nazwie .żart nie moze być HIT

Moja nokia n95 fool tunning

Sasquach Hit czy Shit? Napisany: 17 Lip 2009 09:06   Postaw piwo autorowi tego posta

jesli 8gb to hit a jesli zwykła to shit

ziomek Hit czy Shit? Napisany: 17 Lip 2009 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta

oooooooo kod emotikony: :ehh: przegiąłeś powiem ci tylko że mojej komórki nikt nie obrarza przynajmniej nikt kto jest teraz żywy a co do 8giga to pod względem funkcjonalności sie nie równi ani troche tylko 8 giga ci daje ale jak sobie coś rozwalisz to musisz odrazu hard format robić i nie ma wejścia na karty micro sd pozatym wyglądem zewnęcznym nie zachwyca bo nie ma zasłonki na aparat i łatwo się rysuje wiem bo mój kumpel ją miał i ciągle sie żalił że się mu tnie ten telefon itp poc prostu zal.pl ja bym się za moją n95 w życiu nie zamienił na to .

Sasquach Hit czy Shit? Napisany: 17 Lip 2009 02:45   Postaw piwo autorowi tego posta

hit

coca cola

Dante Hit czy Shit? Napisany: 17 Lip 2009 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Hit

ziomekthebest, I tu się z Tobą nie zgodzę kod emotikony: ;D Oczywiście bez urazy kod emotikony: ;)
Powiem tak.. JAK DLA MNIE to 8 giga jest o niebo lepsza.. choćby popatrzeć na ilość ramu.. A jak Twojemu koledze się zwiesza to musi mieć jakiś model uszkodzony albo coś... Dla mnie jest to najlepszy telefon na polskim rynku..
A aparat ? ANI ryski na nim nie mam kod emotikony: ;)

PEPSI

Cantina Hit czy Shit? Napisany: 18 Lip 2009 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

shit

Pomidory