| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
Wystartował konkurs „Tu byłem w mBanku”. Możesz wziąć w nim udział nawet, jeśli nie masz karty mBank Mobile – wystarczy dowolny telefon u jakiegokolwiek operatora. Trzeba natomiast posiadać konto w mBanku i korzystać z niego poprzez mobilny serwis transakcyjny. W konkursie do wygrania są między innymi telefony HTC Wildfire S. Nie trzeba nawet regularnie korzystać z konta przez telefon. Konkurs „Tu byłem w mBanku” skierowany jest do klientów, którzy chociaż jeden raz zalogują się za pośrednictwem swojego telefonu do mobilnego serwisu transakcyjnego mBanku. Pod warunkiem, że uwiecznią to na fotce – i to jeszcze w jakimś ciekawym miejscu. Jak wziąć udział w konkursie „Tu byłem w mBanku”? Aby wygrać jedną z przewidzianych przez organizatorów nagród należy jedynie: 1.Zalogować się na konto w mBanku przez komórkę 2. Zrobić zdjęcie lub nakręcić krótki film z miejsca, w którym korzystasz z mobilnego serwisu mBanku 3. Wysłać zdjęcie lub film na adres konkurs@mbank.pl A co można wygrać? Na zwycięzców czekają interesujące nagrody: •50 smartfonów HTC Wildfire S • 200 słuchawek Sennheiser PMX60 • 750 etui na telefony komórkowe Konkurs mBanku trwa od 2 sierpnia do 30 września 2011r., rozstrzygniecie konkursu natomiast odbędzie się 11 października 2011r. Szczegóły konkursu oraz regulamin: Tu byłem w mBanku Źródło: komorkomania.pl _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
HTC zapłaci Microsoft'owi za korzystanie z patentów |
Newsy | Jack | |
HTC Wildfire S |
Recenzje telefonów | Laki1231 | |
Nie aktualizujcie HTC Wildfire S! |
Newsy | Laki1231 | |
HTC Wildfire na Wyspach już 14 czerwca |
Newsy | Jack | |