| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dżems | |
|
I phone, Nokia n96 czy może Nowa nokia 5800? O wypowiedzi i opinie prosze wtym temacie |
||
| BoRoS | |
|
Ja bym wybrał n96 nowy telefonik duzy przejrzysty ekran nic dodac nic ująć |
||
| dżems | |
|
| Szczerze powiedziawszy wahałbym sie między 5800 i n96, i phone jest deczko przereklamowany, no i do tego ma słaby aparat (niby 2 mpx, ale robi zdjęcia poniżej oczekiwań) n96 faktycznie fajny fonik, aparat niczego sobie i pamięc imponująca (16 gb wbudowane i 32 na karcie) Ale taka troszkę cegiełka, i niewygodnie jest ją trzymać w dłoni. 5800 ma gorszy aparat 3.2, mniej pamięci 8gb wbudowane, 16 gb na karcie, ale poza tym funkcje podobne, a także oprogramowanie nowsze, bodajżę s60 v5... No i dotykówka.... chyba rzeczywiście postawiłbym na 5800 |
||
| HolyGoalie | |
|
Ja do niedawna stykałem się z tym problemem. Miałem do wyboru identyczne telefony. Jednak wybór padł na Nokie 5800! I nie żałuję. Wiele osób odradzało mi N96. Dlaczego? sam nie wiem. Tłumaczyli, że plastikowa obudowa i strasznie trzeszczy . ^^"_________________ |
||
| Recol | |
|
Iphone przereklamowany N96 nieudane odmlodzenie N95 Nokie 5800 posiadam i jestem bardzo zadowolony |
||
| slk265 | |
|
| z tych wszystkich telefonów to iphone jest najlepszy ja bym się nie zastanawiał | ||
| Raziell | |
|
| Jeśli Nokia to tylko N95 8GB lub N900 dwa najlepsze modele tej marki. Jeśli IP to tylko 3GS 32GB. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[N96] Dead Phone po wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | donnitro | |
N96 vs n95 8 giga czy warto wymienic sie ? |
Pogaduszki | kwiat | |
5230 czy może 5800 XM ? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | kocikus91 | |
Co wybrać n97 mini czy 5800 XM |
Pogaduszki | maciekqm | |
[5800] Czy istnieje nowszy soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | kamil2707 | |
[5800] Czy po aktualizacji złamę system? |