| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Trzystatrzy | |
|
| Witam! Mam problem z moim samsungiem. Kiedy słucham muzyki na słuchawkach i gdy dostaję smsa, to nie ma dźwięku wiadomości wiadomości przychodzącej. Właściwie to było tak od zawsze. Jedynie wibracje są, a nie zawsze je czuję, gdy jestem w ruchu. Jest jakaś możliwość, jakiś program, patch czy coś, aby ustawić telefon tak, by przy przychodzącym smsie na chwilę się wyłączała muzyka i by pojawił się dźwięk wiadomości? pozdrawiam |
||
| Casaya | |
|
| hm w nokiach chyba słychać sygnał wiadomosc.napewno słychać dzwonek jak ktos dzwoni. w samsungu tocco nie miałem tej funkcii.te szajsungi chyba takie są... _________________ |
||
| Trzystatrzy | |
|
| jak ktoś dzwoni, to muzyka mi się wyłącza i normalnie leci dzwonek z głośników. tylko z smsem jest tak kijowo | ||
| Casaya | |
|
| Trzystatrzy, bo widocznie tak juz jest.nie ma takiego patcza raczej.ale zajrzyj w modyfikacje _________________ |
||
| danek-94 | |
|
Może spróbuj stworzyć nowy profil i ustawić jakoś sygnał sms na słuchawkach. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| danek-94, temat odkopany.ma ponad miesiac.wlasciciel nie pisze.zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Brak dźwięku przy przyjściu sms`a |
Pytania i Problemy z telefonami | diesel | |
[5800] Brak dźwięku przy odbiorze sms-a |
Pytania i Problemy z telefonami | Maniek007 | |
Przy używaniu GG i słuchaniu muzykitelefon mi się zrestartował - czy mam się obawiać czegoś? |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
[E75] Brak dźwięku w grach |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
Brak dźwięku startowego 6730c |
Pytania i Problemy z telefonami | fevernova | |
[5228] Brak dźwięku po odłączeniu słuchawek |
Pytania i Problemy z telefonami | neo_30 | |
[Modyfikacja] Brak animacji startowej i dźwięku |
Modyfikacje | Jack | |
[Vivaz Pro] Brak dźwięku po podłączeniu słuchawek |
Pytania i Problemy z telefonami | skibcia.em | |
[X6] Brak reakcji przy uruchamianiu gier |