| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| The Raptor | |
|
| Witam. Mam taki problem z moim telefonem - Samsung i8510 INNOv8 Wyświetlacz sam się zapala na ok 2 sekundy. Dzieje się to różnie i nieregularnie, niekiedy wcale a niekiedy co minutę. Albo tylko się oświeci, albo wyskakuje okienko wybierz: [słuchawki / zestaw słuchawkowy / wyjście TV] Niezależnie od tego czy telefon mam w ręce i nim ruszam, czy leży na stole. Ostatnio robi się to coraz częściej i ciężko mi pisać esy, i wgl obsługiwać telefon, bo co chwilę mi wyskakuje to okienko. Niekiedy samo znika (po różnych odstępach czasu) a niekiedy zostaje i trzeba je wyłączyć. Słuchawki działają normalnie, nie tracą łączności Samo slowo wariuje nic nie mowi.poprawilem by bardziej przyblizyc problem // Undisputed |
||
| Casaya | |
|
| The Raptor, telefon byl aktualizowany?? jesli nie to zaktualizuj softa do najnowszego dostepnego edit: nie na wszystko pomoze update telefonu czy hard reset ale wole sie upewnic ze masz najnowszy.potem bedziemy wykluczac problemy z tasma... _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Soft jest 04/11/2008 Szukałem na necie innego, ale znalazłem tylko z taką samą datą. (jak by ktoś znalazł nowszego to byłbym wdzięczny). A z taśmą raczej nie, bo nawet jak telefon leży nie ruszany to tak się dzieje. |
||
| sadam81 | |
|
| wgraj ponownie czystego softa i powinno być po problemie. _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Ok, tak zrobię. Odezwę się czy pomogło. Dzięki za odpowiedzi |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |