| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kornat | |
|
| Chciałbym się dowiedzieć czy można usunąć pliki z folderów poniżej 1) C: Predic (dodane słowa do T9) Nie korzystam z T9 więc te słowa nie są mi potrzebne. 2) E: download Zauważyłem że są tam pliki zainstalowanych motywów i paru aplikacji. Wygląda na to że tam pobiera się daną aplikację itp. 3) C: System/cache Za nim cokolwiek bym ruszył wole się upewnić czy to nie zaszkodzi. Z góry dziękuję Pozdrawiam |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Tak 2. Tak 3. Tak _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Konr@do | |
|
Oczywiście, że tak. Usuwaj bez obaw _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
| Ale nie polecam usuwać E:\download bo tam masz pobierane instalki tematów/gier/aplikacji. Chyba że będziesz chciał je później znów pobierać. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kornat | |
|
| Te motywy i aplikację co mi jest potrzebne skopiuję na dysk. Zawsze robię sobie taką kopię zapasową dzwonków, zdjęć itp. Dzięki za cenne informację. P.S. Są jeszcze takie foldery które powinny być oczyszczane? |
||
| sadam81 | |
|
| Logs nie mam telefonu z symbianep aktualnie przed oczyma _________________ |
||
| kornat | |
|
| Mój fon nie widzi takiego folderu. A takie wolne pliki na C (bez żadnych folderów) to za co odpowiadają? | ||
| sadam81 | |
|
| rozszerzenie .fil?? Można usunąć. Jakieś pliki logów _________________ |
||
| Casaya | |
|
| kornat, masz tutaj aplikacje ktora wyczysci ci telefon ze smieci,zwolni takze troche ram i byc moze przyspieszy prace telefonu.Folderów raczej nie usuwa. http://symbiane.pl/cell-p...low&start=0 _________________ |
||
| kornat | |
|
| Dokładnie pliki nazywają się: -Asphalt4.bak -Asphalt4.sav -battery.txt -BSP AudioData.BIN -d_exc.stk -d_exc.txt -systemlog_truncated.gz -temptime.txt -TetraphiliaDebuglog.txt Co do tego programu to ludzie pisali że im zżarło ramu. Ja się zastanawiałem na tymi http://symbiane.pl/clear-hy-vt22003.htm i http://symbiane.pl/end-clear-vt22001.htm tylko się boję żeby więcej szkody nie narobiły Na chwilę obecną niestety fon musi być ori bo jeszcze gwarancja, która za 4 miechy się kończy więc po tym czasie wgrywam czystego firmware. Ale zanim to nastąpi trzeba się męczyć na ori i ogarniać aby to jakoś pracowało. P.S. A w Image>Camera>HSThumb to są jakieś pliczki po zdjęciach. Czy też może ich czekać śmietnik? Linków prowadzących do forum nie kodujemy.// patrikos23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Usunięcie plików chronionych |
Pozostałe | BoRoS | |
[C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików |
Pytania i Problemy z telefonami | DoMoFoN | |