Autor Wiadomość
Jack Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 21 Paź 2010 10:27 Ikony menu w stosunku 4x5   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Opis:
  • jest to modyfikacja, dzięki której możemy zwiększyć ilość ikonek w naszym menu oczywiście zmieni to ich rozmiar.

By operacja powiodła sie musimy:
    - shackowany telefon.
    - w room patcherze uruchomic patcha c2z oraz open4all
    - potrzebujemy x plore

Robimy to w ten sposob że:
kopiujemy folder "grid" do folderu C:\Resource\ znajdującego się na pamięci telefonu.

Nie testowane, pamietaj że robisz to na własną odpowiedzialność kod emotikony: :!: kod emotikony: :!: kod emotikony: :!:

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

aro777 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 21 Sty 2011 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Spoko, ikony sie zmniejszyly, ale...
PROBLEM!!!
Zauwazylem ze znikly mi ikony folderu gry i video. Oprocz tego w trybie robieniu zdjec nie mam z prawej strony tych wszystkich opcji (jak klikam to dziala, ale sie nie wyswietlaja - brak ikon)
Zauważyłem kolejne braki, na przyklad w trybie rozmowy wyswietlaly sie takie ikony jak glosnik, zakonczenie rozmowy i jeszcze cos, teraz sa puste kwadraty i nie wiem ktory do czego sluzy. Jest tak tez w wiadomosciach brakuje np ikony smietnika i pewnie w kilku innych miejscach ktorych jeszcze nie sprawdzilem
Dosc mocno dokuczają takie braki w uzytkowaniu telefonu (tak na pamiec to ja sie go nie nauczylem). Dzieje sie tak jak tylko zalacze patcha c2z, jak wyłączam to jest normalnie. Czy ja jakoś nieudolnie go stworzyłem czy tak kazdemu sie robi?
starcraft20 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 15 Lut 2011 08:38   Postaw piwo autorowi tego posta
[zdecydowalem sie to zrobic na 5800 , odziwo dziala...owszem wystepywaly bug-i w postaci jak wymienil kolega , ale po restarcie i uruchomieniu wszystko chodzi jak powinno , gdy padnie bateria badz wyl tel bedzie szansa ze gdy to uruchomimi ponownie znowu bedziemy musieli zrobic restart uruchomic jeszcze raz i znowu powinno grac kod emotikony: ;) , mnie sie to podoba kod emotikony: ;) kod emotikony: :sugoi:
marek513 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 05 Wrz 2011 05:41   Postaw piwo autorowi tego posta

na nokia 5230 niestety nic ;(

Casaya Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 05 Wrz 2011 06:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
marek513, ale co nic?

marek513 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 16 Wrz 2011 03:36   Postaw piwo autorowi tego posta

mam nadal menu 3/4

tomas9 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 16 Wrz 2011 08:49   Postaw piwo autorowi tego posta

zgasł link. Porosze o nowy kod emotikony: :)
malutki688 Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 18 Wrz 2011 10:20   Postaw piwo autorowi tego posta
ja znam chyba tego tutka:D siema Jackson:p
Autor postu otrzymał pochwałę.
daanielito Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 19 Wrz 2011 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Na 5230 modyfikacja nie działa.

yar3c Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 27 Lis 2011 03:34   Postaw piwo autorowi tego posta

PROSZE O LINK kod emotikony: :( (

Jackson, Jackson, Ikony menu w stosunku 4x5 podasz nowy link
Jack Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 27 Lis 2011 04:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Udało mi się odnaleźć:

Pobieranie / Download:

yar3c Ikony menu w stosunku 4x5 Napisany: 27 Lis 2011 07:25   Postaw piwo autorowi tego posta

w room patcherze uruchomic patcha c2z

skąd to ??
1 2 3 »