| Temat Zamknięty przez: ziomek |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartekzbartek | |
|
| otóż po złamania systemu w moim samsungu innov8 telefon się jakoś inaczej włącza, jak jest logo samsung a pżniej na nowo się wyłącza i znowu te logo i niema standardowej animacji samsunga i dopiero jak drugi raz ten napis samsung się pojawi to dopiero się włącza tel. A jak telefon jest wyłączony i się podepnie ładowarkę to powinna być namalowana bateria na całym ekranie a telefon się włącza. czy to jest przez złamanie systemu ? |
||
| ziomek | |
|
| No raczej nie . pierwszy raz słysze o takim czymś . może zrobiłeś jakąś aktualizacje albo coś _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
ja nic takiego nie robiłem przed złamanie symbiana nic takiego nie miałem a po złamaniu już tak jest _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Jesli ci to tak bardzo przeszkadza to spróbuj zrobic hard formata zhackować od nowa i jeśli problem będzie się powtarzał to nic z tym nie zrobisz . chyba że wgranie starszego/nowszego softu może pomóc . _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
| a jak się robi hard format to się pokazuje migający napis all dowolanding ?? bo jak wcześnie tak robiłem to się tak pokazało |
||
| ziomek | |
|
| nie znam się specjalnie na innov8 wiec ci nie powiem . _________________ |
||
| Jack | |
|
| W samsungach pewnie jest inaczej bo w nokiach takiego czegoś nie ma. Jeżeli po formacie uruchomisz telefon i nie będziesz miał już starych danych oznacza że format przebiegł pomyślnie i ten napis był potrzebny _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
| * + zielona słuchawka + przycisk 3 + czerowna słuchawka tak ?? _________________ |
||
| ziomek | |
|
| jeżeli innov8 włącza się czerwoną słuchawką to dobrze chyba napisałeś Dodałem "wł"//Jackson Jack zedytowałeś mnie już to wcześniej poprawiłem _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
| zrobiłem tak i nic cały czas ten napis all download musiałem baterie wyjąć i nic nadal to samo:( _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Zobacz te kody *#7780# , *#7370# _________________ |
||
| bartekzbartek | |
|
| a jaki kod mam wpisać ?? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|