Temat Zamknięty przez: ziomek
Autor Wiadomość
bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:40 innov8 innaczej sie włącza   Postaw piwo autorowi tego posta

otóż po złamania systemu w moim samsungu innov8 telefon się jakoś inaczej włącza, jak jest logo samsung a pżniej na nowo się wyłącza i znowu te logo i niema standardowej animacji samsunga i dopiero jak drugi raz ten napis samsung się pojawi to dopiero się włącza tel.
A jak telefon jest wyłączony i się podepnie ładowarkę to powinna być namalowana bateria na całym ekranie a telefon się włącza. czy to jest przez złamanie systemu ?
ziomek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:42   Postaw piwo autorowi tego posta

No raczej nie . pierwszy raz słysze o takim czymś . może zrobiłeś jakąś aktualizacje albo coś

bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:45   Postaw piwo autorowi tego posta

ja nic takiego nie robiłem przed złamanie symbiana nic takiego nie miałem a po złamaniu już tak jest kod emotikony: :(

ziomek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Jesli ci to tak bardzo przeszkadza to spróbuj zrobic hard formata zhackować od nowa i jeśli problem będzie się powtarzał to nic z tym nie zrobisz . chyba że wgranie starszego/nowszego softu może pomóc .

bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:51   Postaw piwo autorowi tego posta

a jak się robi hard format to się pokazuje migający napis all dowolanding ??
bo jak wcześnie tak robiłem to się tak pokazało
ziomek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:55   Postaw piwo autorowi tego posta

nie znam się specjalnie na innov8 wiec ci nie powiem .

Jack innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 01:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
W samsungach pewnie jest inaczej bo w nokiach takiego czegoś nie ma. Jeżeli po formacie uruchomisz telefon i nie będziesz miał już starych danych oznacza że format przebiegł pomyślnie i ten napis był potrzebny

bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 02:01   Postaw piwo autorowi tego posta

* + zielona słuchawka + przycisk 3 + czerowna słuchawka tak ??

ziomek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 02:03   Postaw piwo autorowi tego posta

jeżeli innov8 ącza się czerwoną słuchawką to dobrze chyba napisałeś

Dodałem "wł"//Jackson

Jack zedytowałeś mnie już to wcześniej poprawiłem

bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

zrobiłem tak i nic cały czas ten napis all download musiałem baterie wyjąć i nic nadal to samo:(

ziomek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 02:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Zobacz te kody *#7780# , *#7370#

bartekzbartek innov8 innaczej sie włącza Napisany: 19 Sie 2010 02:28   Postaw piwo autorowi tego posta

a jaki kod mam wpisać ??