| Autor |
Wiadomość |
| ptychu |
Napisany: 08 Sty 2010 07:04 instalacja aplikacji w n 5800 |
|
|
Spróbuję szybko,chodzi o to że nie mogę zainstalować aplikacji ściągniętych z 4shared.com bo nie potrafieę otworzyć ich w kompie tzn uruchamia mi się program instalacyjny tego serwisu .Pozdrawiam |
|
|
| lui754 |
Napisany: 08 Sty 2010 07:06 |
|
|
Podaj link do aplikacji (do tematu z aplikacją, grą)
Może trzeba wypakować aplikacje winrarem? |
| |
| Szymuś |
Napisany: 09 Sty 2010 09:15 |
|
|
ptychu, Ściągnij WinRar'a, powinno pomóc, niektóre pliki mogą być spakowane programem 7Zip, więc jego też ściągnij tak jakby co
Napisany: 14 Sty 2010 01:12 |
|
|
Dzięki za rady ale jak ściągnę plik firefoxem to to ikonka ma wygląd "czwórki",jak w nią kliknę to otwiera mi się program instalacyjny "Welkome to 4shared Desktop setup Wizard" i tak jest z każdym plikiem ściągniętym z tej stronki? |
| |
| chucky |
Napisany: 14 Sty 2010 01:24 |
|
|
ptychu, odinstaluj ten 4shared desktop i będziesz mógł normalnie wir=n rarem wypakowywać pliki
Napisany: 14 Sty 2010 01:56 |
|
|
ptychu, jeżeli nie wrzucasz na 4shared.com, to program 4shared Desktop nie jest Ci do niczego potrzebny, więc go odinstaluj
Napisany: 14 Sty 2010 05:45 |
|
|
Szymuś, albo on po prostu wciska download... Tam jest ten przycisk również do aplikacji.
Napisany: 14 Sty 2010 07:34 |
|
|
Walassss, hmm faktycznie, bardzo możliwe.
ptychu, popatrz, oto przykładowy strona z jakimś plikiem na 4shared, Ty masz klikać w to, co zaznaczyłem Ci kolorem zielonym, a to co zaznaczyłem kolorem czarnym, olewasz i po kłopocie :
Napisany: 15 Sty 2010 02:35 |
|
|
Dzięki koledzy zastosuję się i napiszę jak mi poszło może Walasss ma rację |
| |
| ptychu |
Napisany: 17 Sty 2010 05:26 |
|
|
Dzięki Szymuś ,zrobiłem jak pokazałeś i wszystko ok,nie wiem czemu upierdliwie klikałem na to drugie,ale teraz jest git .Dzięki wszystkim za pomoc.Temat zamknięty |
| |