| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maestrolbk | |
|
nie, nie:) to nie o to chodziło. nie tworzyłem folderu RM-356 dlatego JAF nie widzial FW |
||
| Laki1231 | |
|
| maestrolbk, a ja do końca nie doczytałem xd sry _________________ |
||
| maestrolbk | |
|
| spoko..ale mam problem..po kliknieciu flash i pozniejszym wcisnieciu power wyskakuja bledy..spojrz: FILES SET FOR FLASHING: MCU Flash file: C:\Users\czesiek\Desktop\symbian\RM-356\RM-356_52.0.007_prd.core.C00 PPM Flash file: C:\Users\czesiek\Desktop\hack\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V06 CNT Flash file: C:\Users\czesiek\Desktop\symbian\RM-356\RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx APE Variant file: C:\Users\czesiek\Desktop\symbian\RM-356\RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx Backing up CRT... Detected P-KEY: 90009699 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... Failed to backup CRT... Detected P-KEY: 90009699 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... PRESS POWER ON NOW! Searching for phone...Found Error reading phone init data... |
||
| Laki1231 | |
|
| Zrób hard reset tel, i próbuj a jeżeli masz włączony program typu nokia suite lub pc suite to wyłącz _________________ |
||
| maestrolbk | |
|
| dodam ze probowalem przed tem phoenixem i nie udalo sie wiec musialem na swiezo wgrac FW przez deadphone i dopiero potem zabarlem sie za hakowanie JAFem. ale zrobie hard reset i sie odezwe witam, juz dziala wszytsko..podmienilem plik zhakowany z oryginalnym bezposrednio w folderze a w jafie wgralem bez opcji "factory set" i "CRT 308" i wszystko ladnie poszlo:) dzieki za pomoc:) |
||
| eryk80zurek | |
|
| Witam jestem tu swierzy i mam malutki problem po zainstalowaniu tego programu mianowicie. 5. Po zainstalowaniu programu i zaznaczeniu trybu zgodności należy skopiować plik jaf_nok4models.ini do folderu ODEN->JAF zastępując nim stary plik. Jest to bardzo ważne gdyż plik odpowiada za listę modeli telefonów dostępnych podczas Flash'owania. Wiem ze to pewnie blachę ale próbowałem go wklejic do pliku odeon >Jaf i odpaliłem program ale nie widzi nowych modeli czyli np mojej n8 pomóżcie z góry dzięki |
||
| Laki1231 | |
|
| eryk80zurek, n8 nie robi się jafem _________________ |
||
| komosinskijunior | |
|
| Witam Mam mały problem z JAF , podczas instalcji pokazuje mi komunikat że moj box nie jest obsługiwany przez dany program z paczki JAF Pytanie 2 . Czy istnieje CFW dla x6 dające menager zadan taki jak w n8 bądz czy jest mozliwy port symbiana z n8 do poczciwej x6 Pozdrawiam |
||
| Laki1231 | |
|
| Do pierwszego pytania. Uruchom przez ogm jaf pkey emulator _________________ |
||
| komosinskijunior | |
|
| Nic nie daje , Próbowałem tez przez inne emulatory i to samo |
||
| Laki1231 | |
|
| prosze http://symbiane.pl/instru...s-7-vt19195.htm _________________ |
||
| « 1 2 3 4
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[NOKIA 6650 FOLD] JAF ERROR: Can not find JAF.EXE |
Pytania i Problemy z telefonami | r3set | |
Dokładna instrukcja shackowania 6220 classic |
Pytania i Problemy z telefonami | GreeN^ | |
[6730c] Instrukcja trybu Dead Flash |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz588 | |
[Instrukcja] Jak wyciągnąć oryginalne tematy tel. |
Modyfikacje | Raven1911 | |
Instrukcja obsługi Sorcerera w AnrufenOL, a tkże pewien trik |
Pozostałe | Mlo_pl | |
[5800] Instrukcja jak odtworzyć dźwięki przez bluetooth |