| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Ipla v0.09(3) podpisana <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img228.imageshack.us/img228/6889/91202051.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| zapolsky88 | |
|
Mieszkam za granica i instalowałem iple z rożnych stronek. Zawsze był problem taki,ze jestem poza terenem kraju! Ta aplikacja mi działa! Wielkie dzięki Będę miał co robić wieczorkami w pracy... Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| Aplikacja również działa na nokii 5800XM Absolutnie polecam!!!!!! _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| dukosz | |
|
| ma ktoś wersje 1.00.... bo woła cały cały czas a o aktualizacje | ||
| Laki1231 | |
|
| Sprawdź w OVI SKLEP. _________________ |
||
| uno | |
|
| Proszę o pomoc: Zainstalowałem aplikacje , lecz po wybraniu jakiegoś serialu lub show nie odtwarzacz się nie wł:( |
||
| patrikos23 | |
|
| Ipla v1.1.0 wersja OVI Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Mariocasa | |
|
| patrikos23, chcialem ci podziekowac za kod do najnowszej wersji ipla-Mariusz. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 03 Sie 2011 09:35 ] Od podziękowań jest zielony plusik, ale mogą go dodawać tylko założyciele tematów. |
||
| adriano_1995 | |
|
| prosze o re upload _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mirror: Ipla v. 1.1.0 Signed Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Mariocasa | |
|
| patrikos23, ipla dziala super!, swiat wedlug kiepskich,daleko od noszy,a jest mozliwosc ogladania polsatu i innych programów na żywo? Mariusz Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| patrikos23 | |
|
| Z tego co sie orientuję, to za pomocą ipli nie da rady. _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Iplatv internetowa |
Aplikacje | Original | |
[5230] Ipla |
Szukam | bertianis | |
Jest już ipla na Windows PhoneNa Marketplace pojawiła się aplikacja mobilna ipla dla systemu Windows Phone 7. |
Newsy | xJAmaTOx | |