| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| W wyglądzie iPhone'a od lat niewiele się zmienia. Tym razem nie będzie inaczej - design iPhone'a 5 jest niemal identyczny, jednak ma posiadać nieco węższą ramkę wokół ekranu. Do sieci wyciekły inżynieryjne szkice designu nowego iPhone'a 5, którego premiery wszyscy oczekujemy w tegoroczne wakacje. Jeśli projekty te są autentyczne, to większych zmian w wyglądzie nowego modelu Apple'a w stosunku do iPhone'a 4 nie należy się spodziewać. Nowy telefon ma mieć jednak większy ekran - o przekątnej mniej więcej 4 cali, a ramka wokół ekranu ma być znacznie cieńsza. Przypomnijmy także, że iPhone 5 ma pożegnać się z problematycznym szkłem, na rzecz aluminium. Źródło: chip.pl _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Mówili też coś, że ma być wyposażony w sprzętową klawiaturę i być typu slide. Ale napewno już wkrótce się przekonamy jak będzie wyglądał ; ) _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Ja gdzieś wyczytałem, że ma być cieńszy od iP4 więc gdzie wsadzą slider i klawiaturę? iP4 ma 8,8mm grubości. _________________ |
||
| Meler | |
|
| Apple nie wsadzi do ip5 klawy fizycznej, zapomnijcie. Z założenie to tylko i wyłącznie tej dotykowy | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Czy tak będzie wyglądał Galaxy S III? |
Newsy | Laki1231 | |
Wiemy, jak będzie wyglądał tablet Intela |
Newsy | Laki1231 | |
Jak będzie wyglądał nowy interfejs użytkownika w telefonach |