| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kolix | |
|
| Witam mam propozycje zakupu nokii 5800 za 700zl komplet (nowa) i nie wiem czy poczekac chwile czy kupic teraz? | ||
| Jack | |
|
A mam takie pytanie po co Ci nowy telefon? Taki telefon można już mieć za 500 zł a jak kupisz nową to napewno na niej stracisz ok 300 zł. Proponuje kupić używaną i trochę mniej stracić _________________ |
||
| kolix | |
|
| Tylko nie wiem z skąd wziąść używanej w komisie jest za 600zl z angli ale bez niczego musial bym wszystko do kupic i nie wiem za 3 tygodnie ta nowa moze staniec? | ||
| Jack | |
|
| W 3 tygodnie szybko nie stanieje _________________ |
||
| kolix | |
|
| A jak radzicie kupic jutro? Bo patrzyłem w komisach w moim mieście to tylko te dwa za 600zl i 700zl a w sklepach na zamówienie to 1000zl. Ortografia//Jackson |
||
| Jack | |
|
| Komis to jest naciąganie ludzi. Tam nawet za n73 chcą 360 zł. Poszperaj na allegro a napewno znajdziesz ją za 500 zł w dobrym stanie. _________________ |
||
| darkonx | |
|
witam, Ja kupiłem swoją 5800 XM na allegro za 580zł cały komplet praktycznie bez śladów użytkowania. Nokie poniżej 500zł często nie mają wielu dodatków takich jak słuchawki, kabel usb, kabel TV, podstawka itd. takie niby duperele ale trochę kosztują więc i tak wyniosło by cię to ponad 600 jak chcesz mieć cały komplet . I najlepiej patrz na takie które mają ważną gwarancję, ponieważ gdy ci się zepsuje albo nie będzie działała po przysłaniu zawsze możesz ją oddać do komisu w celu naprawy usterki, ja na swoją mam jeszcze 1,5 roku gwarancji _________________ |
||
| kolix | |
|
| darkonx gdzie kupiłeś na allegro w sklepie jak tak to jakim?? | ||
| darkonx | |
|
| Kolix, wyszukaj na Allego > Telefony i Akcesoria > Telefony Komórkowe > Nokia > 5800 kryteria wyszukiwania: cena : 500-600 i szukaj telefonów: akcesoria: -karta 8GB -rysik (jeśli nie ma to można dokupić, kosztuje 3-4zł na Allegro, ja mam 4 sztuki na wszelki wypadek bo szybko się gubią )-smyczkę do zawieszenia na rękę (nie koniecznie, ale przydaje się )-pokrowiec (nie koniecznie) -kabel USB -ładowarkę -słuchawki z pilotem (nie koniecznie z pilotem) -płytę CD (nie koniecznie) -gwarancje -dokumenty -pudełko (nie koniecznie) Użytkownik: patrz na ilość komentarzy, jak ma mało i chce zapłaty przelewem to radzę uważać. Mój kontrahent miał tylko 9 komentarzy i chciał przelewem, ale po rozmowie telefonicznej nakłoniłem go do wysłania za pobraniem. Tylko że mi się udało, ty lepiej bierz od bardziej zaufanych allegrowiczów _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kolix | |
|
darkonx masz gg pogadalibysmy napisz na pw |
||
| darkonx | |
|
| Podałem ci wszystkie kryteria z jakimi ja wybierałem, łatwiejszej pomocy już chyba udzielić nie mogę ^^" _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |