| Temat Otwarty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| master228 | |
|
| Siema ! Jak mogę sformatować kartę pamięci zabezpieczoną hasłem. Kiedyś juz to robiłem ale zapomniałem jak. Dzięki pozdrawiam. _________________ |
||
| chucky | |
|
| na kompie w czytniku kart pamięci a wtedy jeszcze raz w telefonie _________________ |
||
| master228 | |
|
| no, ale zapomniałem dodać że komp nie widzi karty. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| To karta została uszkodzona : ) Wyrzuć ją do śmieci , jeżeli w telefonie po otwarciu Menadżera Plików piszę "Karta pamięci uszkodzona". _________________ |
||
| master228 | |
|
| Marq94, karta chyba nie jest uszkodzona bo w telefonie jest zablokowana hasłem ale ją widzi. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a spróbuj inne wejscie usb _________________ |
||
| Marq94 | |
|
master228 napisał/a:
To normalne , że ją widzi : ) W 512 stce miałem tak samo , nagle założyło mi się hasło , i pisało "Karta Pamięci Uszkodzona" na komputerze nawet jej nie czytało , tylko udało mi się odzyskać pliki poprzez program "Recover My Files". _________________ |
||
| master228 | |
|
| radziubaker, inne wejście usb hmm... próbowałem kartę na dwóch telefonach na różnych usb, na dwóch czytnikach zewnętrznym i wewnętrznym i na dwóch adapterach mini SD i SD i nadal to samo. Marq94, karta w ogóle nie jest moja kolega dał mi żeby usunać hasło, dane nie są ważne. Dodam że na se w150i w ogóle karty nie pokazywało że jest. EDIT: Próbowałem w aparacie, to aparat włącza się i zawiesza, pomaga dylko wyjęcie baterii i włączenie bez tej karty, więc chyba karta poszła się je**ć. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| master mówiłem odrazu : p Pozdro. _________________ |
||
| master228 | |
|
| Dzięki za pomoc. Powiem kumplowi że nic z tego. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Skoro tak to zamykam temat _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Witam, ja bym chciał dodać w temacie, że wiele razy taką kartę sofrmatowałem przez wbudowaną aplikację PAMIĘĆ telefonem nokia 6120c i e51 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? |
Pytania i Problemy z telefonami | arek456.123 | |
[5230]Jak usunąć uszkodzony plik z Micro SD |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[NOKIA C5-03] Przesuń, aby odblokować |