| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wiktorw1 | |
|
| ale i tak się zgłaszam więc zacznę wrzucać pliki na forum | ||
| marekbrown | |
|
| Ja się pisze _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
No to zacznij uploudować - tylko zgodnie z regulaminem żeby nie mieć problemów z administracja _________________ |
||
| gosia007 | |
|
| a czy musze pisac PW czy moge juz zaczac?? | ||
| patrikos23 | |
|
| Dodawać możesz cały czas, wtedy administracja zauważy, albo po pewnej ilości musisz napisać do nich. I tyle. Nie tak od razu. Trochę trzeba być na forum. | ||
| marekbrown | |
|
| a jesli wrzucę paczke 20 aplikacji to zostane uploaderem ?? Chodzi oto czy to sie liczy wtedy jako 20 czy jako 1 upload?? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| raczej jako jeden upload. _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| no tak ale jest napisane ze trzeba 20 PLIKÓW _________________ |
||
| Jack | |
|
| marekbrown, Jeśli będziesz się dopytywał i domagał uloadera to nigdy go nie dostaniesz, korzystaj również z wyszukiwarki i zapoznaj się z każdym z regulaminów z download _________________ |
||
| waher | |
|
| Kolego drogi. Masz 14 postów a już ci prędko o rangę? Sam mam ich mało, ale nie żartujmy sobie... jesteśmy tu od niedawna, i jeszcze nie znamy większości zasad. Myślę iż administracja pewnie popatrzy bardziej przychylnym okiem za miesiąc może dwa? Pozdrawiam |
||
| marekbrown | |
|
| Jackson, Chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytam z ciekawości , nie chodzi mi oto jak by tak było, to bym się od razu nie rzucał na upload ze 100 plikami tylko po to żeby mieć uploadera. pliki wrzucam bezinteresownie a nie dla rangi. bezinteresownie piszemy razem // Szymuś_________________ |
||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Jak otrzymać rangę Support? |
Ogłoszenia | Szymuś | |
Jak otrzymać rangę Newsman? |
Ogłoszenia | Szymuś | |
Nabór na Uploader'ów |
Ogłoszenia | Laki1231 | |
[1.6+] Auto UploaderAplikacja do automatycznego przesyłania fotek do serwisów typy facebook,flickr itp |
Aplikacje | ziomek | |
4Shared Uploader/DownloaderPobieranie i uploadowanie na 4shared |
Aplikacje | arturo1 | |
LG P500 Optimus One ma otrzymać Androida 2.3 Gingerbread20.03.2011 |
Newsy | sadam81 | |