Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
wiktorw1 Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 04 Gru 2010 05:11 uploader   Postaw piwo autorowi tego posta
ale i tak się zgłaszam więc zacznę wrzucać pliki na forum
marekbrown Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 07:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja się pisze

patrikos23 Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
No to zacznij uploudować - tylko zgodnie z regulaminem żeby nie mieć problemów z administracja kod emotikony: :]

gosia007 Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta
a czy musze pisac PW czy moge juz zaczac??
patrikos23 Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Dodawać możesz cały czas, wtedy administracja zauważy, albo po pewnej ilości musisz napisać do nich. I tyle. Nie tak od razu. Trochę trzeba być na forum.
marekbrown Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta

a jesli wrzucę paczke 20 aplikacji to zostane uploaderem ??

Chodzi oto czy to sie liczy wtedy jako 20 czy jako 1 upload??

patrikos23 Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 09:09   Postaw piwo autorowi tego posta

raczej jako jeden upload.

marekbrown Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 09:13   Postaw piwo autorowi tego posta

no tak ale jest napisane ze trzeba 20 PLIKÓW

Jack Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 09:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
marekbrown, Jeśli będziesz się dopytywał i domagał uloadera to nigdy go nie dostaniesz, korzystaj również z wyszukiwarki i zapoznaj się z każdym z regulaminów z download

waher Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 21 Gru 2010 11:35   Postaw piwo autorowi tego posta
Kolego drogi. Masz 14 postów a już ci prędko o rangę?
Sam mam ich mało, ale nie żartujmy sobie... jesteśmy tu od niedawna, i jeszcze nie znamy większości zasad. Myślę iż administracja pewnie popatrzy bardziej przychylnym okiem za miesiąc może dwa?
Pozdrawiam
marekbrown Jak otrzymać rangę Uploader? Napisany: 22 Gru 2010 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson, Chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytam z ciekawości , nie chodzi mi oto jak by tak było, to bym się od razu nie rzucał na upload ze 100 plikami tylko po to żeby mieć uploadera. pliki wrzucam bezinteresownie a nie dla rangi.

bezinteresownie piszemy razem kod emotikony: :) // Szymuś