| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krychu92vip | |
|
| * Biega, krzyczy pan Hilary Kto mi poda okulary? * Kobieta miała mały pokoik na gruszce, w którym wyhowywała sześcioro dzieci. * Mam przeczytać książkę pt. "Opił w rosole" * Na chwilę straciłem nieprzytomność. * Mówi, że nie umie mówić. * Zginął pies z czarnym ogonem, do którego przywiązana była chora osoba. * Siedząc na ławce padał deszcz. * Prus chcąc zcharakteryzować Ślimaka, uwypuklił mu żonę. * Tej jesieni widziałem klucz odlatujących żyraf. * Ołtarz gotycki składał się z blatu i czterech nóg * Kopernik był akrobatą bo napisał dzieło o obrotach. * Karczmy przy drogach były budowane po to, że gdy koń się zmęczył to zajeżdżał do nich, zjadł, wypił, przespał się trochę i wyruszał znów w drogę. *Obrazowo pokazał gdzie ptaki mają cycki. *Jak brzmi pierwsze zdanie w języku polskim? "Daj ja tobą poruszam, a ty poczniesz". *Życie tylko marzeniami jest absolutnie niezdrowe. * Romantycy dużo kochali i konsumowali te związki. Liczyło się ile kobiet zaliczę, ile zadziobię * W średniowieczu było wiele gangów, na przykład Wolfgang. * Kwas solny ma silne właściwości rżące. *Alkohol nie ma blasku, ale jak ktoś się go napije to mu się oczy świecą. *(a ) szkołą podstawowa i gimnazjum: * Jan Kochanowski pisał fraszki, bo mu córka umarła. *"Chmura pełznie jak żółw Lenina..." (zamiast leniwa) * Na urodziny chciałbym dostać sprzęt do latania i sprzęt do spadania. *Jazon, wróciwszy do swojego stryjka, pokazał mu złote runo, ten zdębiał i zbladł. Reszta, czyli dużo więcej jest >TU< |
||
| Gamer | |
|
hehehe D |
||
| Bonus | |
|
niezłe.. niezłe... |
||
| krychu92vip | |
|
| A te uwagi w dzienniku... Chciałbym takie na świadectwie XD | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Duchowni wiedzą, jak poradzić sobie z komórkami |
Newsy | Laki1231 | |
Jak iPhone 3GS radzi sobie z wodą? |
Newsy | Jack | |
Jak radzić sobie z uciążliwym pasażerem w pociągu? |