| Autor |
Wiadomość |
| blessedblack |
Napisany: 15 Lut 2010 03:32 Jak zainstalować skiny w PowerMP3 |
|
|
Mam takie pytanie jak w temacie. Mam skiny wiem gdzie,ale nie wiem jak to zrobić? Czytałem ,że skiny do programu powermp3 umieszcza sie w folderze C:\shared\PowerMp3\Skins.pamiec telefonu lub E:\shared\PowerMp3\Skins karta pamięc Ale jak to zrobić? z telefonu,czy poprzez podlaczenie telefonu do PC? jak krok po kroku to zrobić. Mam Nokie 5530 XM. Symbian złamany. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
| chucky |
Napisany: 15 Lut 2010 04:31 |
|
|
kopiujesz sobie skiny na telefon, włączasz x-plore i kopiujesz przez x-plore skiny do c:/shared/powermp3/skins lub e:/shared/powermp3/skins
Napisany: 15 Lut 2010 05:30 |
|
|
Zamykam
Edit:Otwieram ponownie ,myślałem że problem został rozwiązany więc zamknąłem jednak blessedblack ma dalej z tym problem więc otworzyłem sry .
Napisany: 15 Lut 2010 05:43 |
|
|
Zrobiłem,tak jak napisałeś,wchodzę do programu power mp3 daje options/Settings/Skins i mam tam tylko do wyboru Skorkę classic. Co jest grane? |
| |
| ziomek |
Napisany: 15 Lut 2010 05:47 |
|
|
A zrestartowałeś telefon po dodaniu skinów .
Napisany: 15 Lut 2010 05:54 |
|
|
tak,teraz to mi sie juz calkiem program power mp3 zawiesil,idzie muzyka a ekran jest czarny,nic nie moge zrobić,Odinstaluję go i spróbuję inny wgrać.Moze być tak ,że skorka nie jest kompatybilna z moja wersja power mp3? |
| |
| ziomek |
Napisany: 15 Lut 2010 06:02 |
|
|
Tego to już ci nie powiem zainstaluj najnowszą wersje powermp3 wgraj skórki i zobacz czy będzie działała jeśli tak to oznacza że miałeś stara wersje albo coś źle zainstalowałeś wcześniej powermp3 .
Napisany: 15 Lut 2010 06:07 |
|
|
A jest możliwe,że power mp3 trzeba zainstalowac w pamieci telefonu a nie tak jak ja to zrobiłem na karcie pamieci?. Przez to moze mi nie widzi skinów? |
| |
| ziomek |
Napisany: 15 Lut 2010 06:20 |
|
|
Nie sądzę żeby to miało wpływ na aplikacje a przynajmniej nie taką jak powermp3 ale jak chcesz możesz spróbować zainstalować w pamięci telefonu .
Napisany: 15 Lut 2010 06:28 |
|
|
zainstalowałem inna wersje z innego zrodla i lipa,to samo. wlaczam skin wrzucony do folderu power mp3/skin probuje odpalic z programu options/Settings/Skins i czarny ekran,program do odistalowania Może to zależy od skinów? Macie może jakies sprawdzone skiny,ktore bedą dzialaly na symbianie S60v5 Na mojej nokii 5530? dzieki za jakies linki |
| |
| chucky |
Napisany: 15 Lut 2010 06:36 |
|
|
blessedblack, a nie lepiej sobie zainstalować TTPoda?
Napisany: 15 Lut 2010 09:49 |
|
|
Wedle życzenia ponownie zamykam jednak szkoda że nie zdołaliśmy ci pomóc .