| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Bo niektórzy na tym forum mają miano FRIEND. Jak nim zostać? I jakie wymagania musiałbym spełniać? Ej Administratorzy czy Moderatorzy Nie pomożecie mi? Fajnie to wygląda [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 24 Cze 2011 11:14 ] Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // Laki1231 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, frienda możesz mieć za SMS'a 11zł, VIP'a 23zł. Szczegóły SMS'a na PW u mnie lub u Stanka. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Hipek;D | |
|
| Dzięki...trochę drogo :-) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jest inne wyjście zostań uploaderem, lub supportem. Jako uploader 3 tematy z linkiem dziennie, żeby wypełnić wymagania. Pogadaj z adminem, myśle, że da CI frienda. Ja proponuje być np uploaderem _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Hipek;D proszę-masz Frienda _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Nawet mu kolor do avatara pasuje _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Bardzo Dziękuję =) Laki1231 A myślisz, że dlaczego chciałem zostać FRIENDEM? Laki1231, a co do UPLOADERA to jakoś nie nadaję się do tego ;-) Zresztą też nie mam zbyt dużo czasu, by wstawiać cały czas gry, aplikacje itd. EDIT: Mam jeszcze pytanie, bo niektórzy mają kolor nicka np. fioletowy (Nie chodzi mi o UPLOADERÓW tylko o FRIENDÓW) Jak to można zmienić? No bo zobaczcie tutaj, Enola Gay ma fioletowy kolor: http://symbiane.pl/grafik-vt23882.htm_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Hipek;D, EG ma taki bo to wyjątek akurat (kobieta)_________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Ehh, chyba płeć zmienię A np. patrikos23 czego ma niebieski? =) Ok, jest supermoderatorem, ale Laki Ty też, a masz taką głupią zieleń _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Ja mam taki kolor bo jestem asystentem admina dodatkowo. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Kurde,ok no to chyba już nie mam więcej pytań Dzięki za odpowiedzi _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[ebook] Jak zostać królem - Peter Conradi, Mark Logue |
E-books | patrikos23 | |
Jak zrobic coś takiego na swojej noki jak na tym filmiku... |
Szukam | Dan2126 | |
[5230] Jak podłączyć się do internetu? Jak wrzucać gry? |