Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
Hipek;D Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 10:58 Jak zostać FRIENDEM?   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Bo niektórzy na tym forum mają miano FRIEND. Jak nim zostać? I jakie wymagania musiałbym spełniać?

Ej Administratorzy czy Moderatorzy kod emotikony: :) Nie pomożecie mi? Fajnie to wygląda kod emotikony: xD

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 24 Cze 2011 11:14 ]
Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // Laki1231

Laki1231 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 11:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Hipek;D, frienda możesz mieć za SMS'a 11zł, VIP'a 23zł. Szczegóły SMS'a na PW u mnie lub u Stanka.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Hipek;D Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 11:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Dzięki...trochę drogo :-)

Laki1231 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 11:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Jest inne wyjście zostań uploaderem, lub supportem. Jako uploader 3 tematy z linkiem dziennie, żeby wypełnić wymagania.

Pogadaj z adminem, myśle, że da CI frienda. Ja proponuje być np uploaderem

patrikos23 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 11:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Hipek;D proszę-masz Frienda kod emotikony: :)

Autor postu otrzymał pochwałę.
Laki1231 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 24 Cze 2011 11:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Nawet mu kolor do avatara pasuje kod emotikony: ;P

Hipek;D Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 25 Cze 2011 09:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Bardzo Dziękuję =) Laki1231 A myślisz, że dlaczego chciałem zostać FRIENDEM? kod emotikony: :]

Laki1231, a co do UPLOADERA to jakoś nie nadaję się do tego ;-) Zresztą też nie mam zbyt dużo czasu, by wstawiać cały czas gry, aplikacje itd.

EDIT: Mam jeszcze pytanie, bo niektórzy mają kolor nicka np. fioletowy (Nie chodzi mi o UPLOADERÓW tylko o FRIENDÓW) Jak to można zmienić? kod emotikony: :P No bo zobaczcie tutaj, Enola Gay ma fioletowy kolor: http://symbiane.pl/grafik-vt23882.htm

Laki1231 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 25 Cze 2011 10:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Hipek;D, EG ma taki bo to wyjątek akurat kod emotikony: ;P (kobieta)

Hipek;D Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 25 Cze 2011 12:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Ehh, chyba płeć zmienię kod emotikony: xD

A np. patrikos23 czego ma niebieski? =) Ok, jest supermoderatorem, ale Laki Ty też, a masz taką głupią zieleń kod emotikony: ;D

patrikos23 Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 25 Cze 2011 01:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Ja mam taki kolor bo jestem asystentem admina dodatkowo.

Hipek;D Jak zostać FRIENDEM? Napisany: 25 Cze 2011 01:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Kurde,ok no to chyba już nie mam więcej pytań kod emotikony: ;P

Dzięki za odpowiedzi