| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kiler199712 | |
|
Mam problem z kupieniem komórki chciał bym żeby się nie muliłą miała aparat powyżej 2.0, żeby miała gps, wifi i żeby nie była dotykowa, wejście do kart microSD. Fajnie też byłoby gdyby była to komórka z klawiszami mp3. Myślałe m o N96 ale ponoć się muli to prawda? Proszę o pomoc |
||
| Laki1231 | |
|
| Hm miałem okazje ten telefon używać dzień było ok. Ale do komisu co drugi sprzedany wraca na gwarancji więc o czymś to świadczy prawda? Te wibracje przy starcie to padające softy które można wgrać samemu za darmo. Aplikacji na tej było dużo bardzo dużo i nie wieszała się, _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie polecam tego telefonu.o 5 aplikacjach pomarz.Do tego kolorystyka i wygląd menu brzydki do tego wadliwy! _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Mój brat go ma. Zamieniłem sie z nim na miesiąc i byłem strasznie wykończony psychicznie. Do softu nic nie mam, ale do wykonania fizycznego. Klawisze bardzo niewygodne, za cienki do mojej reki(ok10mm). Aparat bez `focusa`. Jedyny plus to kosmiczny zasięg WiFi(nawet do 300-500 metrów od nadajnika:). _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
[TELEFON Z WIFI] Który najlepiej kupić? |
Pogaduszki | krychu92vip | |
Szukam guitar hero na Nokie 5800 Xpressmusic. Najlepiej meta |
Szukam | kuba96 | |
[N8] Jaką wybrać Nawigacje |
Pytania i Problemy z telefonami | bernbern | |
Jaką muze wolisz? |
Pogaduszki | LukiM | |
[5230] Jaką wybrać przeglądarkę internetową? |
Pytania i Problemy z telefonami | tomekkrupka | |
[6730] Jaką kartę pamięci wybrać do telefonu? |