Autor Wiadomość
verten Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 10 Lut 2010 12:12 Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl]   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, jestem na etapie kupna drugiego telefonu. obecnie zastanawiam sie nad nokia n900 ale pytanie do uzytkownikow, jaki telefon do takiej kwoty polecacie. najlpiej aby ktos opisal dlaczego poleca. Mozna rowniez napisac ktory telefon odradzacie i dlaczego. iphony odpadaja.

pozdrawiam
ziomek Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 10 Lut 2010 01:03   Postaw piwo autorowi tego posta

iphone to kicz oczywiście to tylko moje zdanie ,co do telefonu no masz kasę na dobry telefon 2200 daje szerokie możliwości n900 daje szerokie możliwości bo ma najnowsza platformę oprogramowania maemo a po za tym to spoko komórka jeżeli zaś potrzebujesz czegoś z symbianem polecam nokie n97 lub jeśli wolisz czegoś bardziej do muzyki to proponuje nokia 5800 która kosztu jakiś 1000 zł
nie kupuj nic z samsungów czy lg często się psują i zawsze są z nimi kłopoty kod emotikony: =D
nie kupuj też żadnych zagranicznych podrób ,jeśli chcesz coś z SE to tylko trzy modele SE AINO ,SE SATIO I ewentualnie najnowsza xperia .Jeśli chcesz dokładniejszej pomocy opisz co byś konkretnie wymagał od swojego telefonu .

PS:popraw to "uzyszkodnikow" bo się nikt nie doczyta kod emotikony: :lmao:

chucky Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 10 Lut 2010 01:39   Postaw piwo autorowi tego posta

n900 to shit, na początku mi się podobał ale po przeczytaniu paru recenzji, opinii odradzam ten telefon,
ziomekthebest napisał/a:
  • nie kupuj nic z samsungów czy lg często się psują i zawsze są z nimi kłopoty kod emotikony: kod emotikony: =D

ziomek teraz samsung robi lepsze telefony niż nokia, lepiej wykonane , więc jak ja bym miał wybierać pomiędzy nokia a samsungiem to bym wybrał samsunga,
verten, za ta cenę dostaniesz funfel nówkę Nexus One, bardzo szybki, z najnowszym androidem, albo jeżeli chcesz coś innego dotykowego to Samsung omnia i8910 [omnia hd]

verten Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 10 Lut 2010 01:42   Postaw piwo autorowi tego posta

5800xm obecnie posiadam kod emotikony: :P wlasnie caly czas mysle o n900 tylko jest male ryzyko jak to sie bedzie rozwijac. tam jest ta sama bateria co w 5800 i szczerze mowiac w 5800 bardzo dlugo ta bateria nie wytrzymuje. tzn dzien dwa trzyma. wiem ze 'dotykowce' i takie ekrany ciagna duzo energi. wiesz iphone moze i jest fajny ale to wedlug mnie specyficzny telefon. a nokia / iphone to rozne rzeczy. a co do oczekiwac to oczekiwania podobne jak z 5800 bo jestem z niego zadowolony, takze symbiana znam bo kiedys mialem 6120c kod emotikony: :P takze raczej n97 odpada bo po co mi praktycznie to samo. widzialem troche filmikow o n900 i podobno dobry telefon tylko ze to tez plastik podobno ale filmy .avi odtwarza tzn kodeki divx xvid ma. a ty co bys wygral bo jeszcze propozycja jest omni 2
ziomek Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 10 Lut 2010 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Powiem tak Nexus One spoko z tym się zgadzam telefon jak najbardziej fajny co do do omni hd no zal kiedyś myślałem że to cacko i w połowie powiem ze jest to dobra propozycja ale ten telefon też ma wady ,n900 to nie plastik ,plastikiem można nazwac n96 a nie n900 może coś takiego pogranicznego co powiesz na HTC HD2 sporo czytałem i podobno nawet niezły .

slk265 Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 20 Mar 2010 11:15   Postaw piwo autorowi tego posta
na twoim miejscu kupił bym htc hd 2 ,albo też zastanowił się nad nexusem one albo toshiba tg01 (spójrz na specyfikację)
a ty ziomek masz/albo miałeś iphone że się tak wypowiadasz?
ziomek Jaki telefon polecacie ? [do 2200zl - 2300zl] Napisany: 21 Mar 2010 12:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałem w ręku prawie wszystkie nowsze telefony mój brat pracuje sprzedając je ,iphona miałem dwa dni ma pare rzeczy które mi się podobały np przeglądarka ale zdecydowanie za wiele kosztuje