| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomek | |
|
| Tu możecie podzielić się resztą forumowiczów jaki gatunek bądź grę lubicie najbardziej . Ja zaczynam ja najbardziej lubię gry RPG . _________________ |
||
| Jack | |
|
Jestem z ziomkiem nie ma to jak poczciwy gothic czy risen _________________ |
||
| nokiaspl | |
|
| Ja tam Lubie gry akcji czyli GTA 4,SA,Vice City nawet Tactical OPS Terror of Assult Lepsze od Cauter Strike Nie pisz posta pod postem!!//Jackson |
||
| Enola Gay | |
|
| Jedyne gry jakie przypadły mi do gustu to: Splinter Cell Głownie dlatego że fabuly wszystkich serii są bardzo ciekawe i wciągające. Jak thriller Mirror Edge Szkoda że wyszła tylko jedna gra tego typu. Zycie na krawędzi 3D Może fabula nie jest po najwyższych notach aczkolwiek sceneria i sam parkour to rekompensuje. Uwaga: Jeżeli ktoś ma lęk wysokości to na prawdę to odczuje grając w tą grę Mi osobiście w niektórych momentach serce do gardła podchodziło. Screeny z gry: _________________ |
||
| ziomek | |
|
| No mirror edge to było coś , gralem w to nie raz nie dwa z gier lubie bardzo Wormsy,CSA,HALO3,TEKKEN 6 , DEVIL MAY CRY itp _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
| Jeszcze jedna ciekawa gra... Mu Online - Gram w tą grę już prawie dziewięć lat i do tej pory mi się nie znudziła. Największą zaletą tej gry i tym co wyróżnia ja od reszty badziewia (4story czy innych) jest to że można rozwijać swoja postać na własny indywidualny sposób. Każda postać jest inna. Dużym atutem tej gry jest też to że można samemu robić sobie itemy (bronie, różdżki, czary, skrzydła, regeneracje i wele wiele innych) Dużo dużych lokacji + dodatkowe podczas eventów. Robisz co chcesz i kiedy chcesz. Społeczność w grze jest z całego świata, można spotkać na każdym kroku coraz to inny język. Polaków jest też wielu. Wg statystyk 23% nowego serwera to Polacy. Najlepsza gra online pod słońcem. NIGDY SIĘ NIE NUDZI. A tu filmik by Ja, specjalnie dla symbiane.pl Pobieranie / Download:
Zalecam oglądać w HD bo inaczej nie widać napisów. Mam nadzieję że ktoś się przyłączy Jesli by tak było to mogę pomóc początkującemu. Moje dane w grze: Nick: Kartezjusz Postaci: (każda z nich ma nick Kartezjusz); Dark Wizard (59lvl), Magic Gladiator (240lvl), Mouse Elf (353lvl), Soul Master (397lvl) i kilka innych ale z małymi lvlami. Serwery Wszystkie _________________ |
||
| cuma | |
|
| Tylko Wolfenstein ET. Sniper. _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| Mirror`s Edge, Hitman 1,2,3 , GTA VC,SA,4, NFS MW _________________ |
||
| Dante | |
|
Ja tak jak założyciel tematu Gothic I i II z dodatkiem są najlepsze, niestety III już nie ten klimat _________________ |
||
| Mikis | |
|
| ja lubię pograć w cod mw2 gta 4 i dirta 2 ;p _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Ja tam też Gothic, czyli RPG. Gry akcji też _________________ |
||
| damian_zeet | |
|
| Assassin's Creed 1 i 2, Mass Effect, też oba, Wiedźmin, Diablo II, Call of Duty (tylko ze stajni Infinity Ward, Treyarch ssie) Pzdr |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |