Autor Wiadomość
ziomek Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 08 Maj 2010 02:40 Jakie gry lubicie najbardziej?   Postaw piwo autorowi tego posta

Tu możecie podzielić się resztą forumowiczów jaki gatunek bądź grę lubicie najbardziej .

Ja zaczynam ja najbardziej lubię gry RPG .

Jack Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 08 Maj 2010 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jestem z ziomkiem kod emotikony: :) nie ma to jak poczciwy gothic czy risen kod emotikony: :P

nokiaspl Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 15 Maj 2010 11:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja tam Lubie gry akcji czyli GTA 4,SA,Vice City nawet Tactical OPS Terror of Assult Lepsze od Cauter Strike

Nie pisz posta pod postem!!//Jackson
Enola Gay Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 15 Cze 2010 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Jedyne gry jakie przypadły mi do gustu to:
Splinter Cell
Głownie dlatego że fabuly wszystkich serii są bardzo ciekawe i wciągające. Jak thriller kod emotikony: :)

Mirror Edge
Szkoda że wyszła tylko jedna gra tego typu. Zycie na krawędzi 3D kod emotikony: :D
Może fabula nie jest po najwyższych notach aczkolwiek sceneria i sam parkour to rekompensuje.
Uwaga: Jeżeli ktoś ma lęk wysokości to na prawdę to odczuje grając w tą grę kod emotikony: :)
Mi osobiście w niektórych momentach serce do gardła podchodziło.
Screeny z gry:

ziomek Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 15 Cze 2010 05:13   Postaw piwo autorowi tego posta

No mirror edge to było coś , gralem w to nie raz nie dwa

z gier lubie bardzo Wormsy,CSA,HALO3,TEKKEN 6 , DEVIL MAY CRY itp

Enola Gay Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 28 Cze 2010 01:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeszcze jedna ciekawa gra...

Mu Online - Gram w tą grę już prawie dziewięć lat i do tej pory mi się nie znudziła. Największą zaletą tej gry i tym co wyróżnia ja od reszty badziewia (4story czy innych) jest to że można rozwijać swoja postać na własny indywidualny sposób. Każda postać jest inna. Dużym atutem tej gry jest też to że można samemu robić sobie itemy (bronie, różdżki, czary, skrzydła, regeneracje i wele wiele innych) Dużo dużych lokacji + dodatkowe podczas eventów. Robisz co chcesz i kiedy chcesz.
Społeczność w grze jest z całego świata, można spotkać na każdym kroku coraz to inny język. Polaków jest też wielu. Wg statystyk 23% nowego serwera to Polacy.

Najlepsza gra online pod słońcem. NIGDY SIĘ NIE NUDZI.

A tu filmik by Ja, specjalnie dla symbiane.pl kod emotikony: :)
Pobieranie / Download:

Zalecam oglądać w HD bo inaczej nie widać napisów.

Mam nadzieję że ktoś się przyłączy kod emotikony: xD
Jesli by tak było to mogę pomóc początkującemu. kod emotikony: :)
Moje dane w grze:
Nick: Kartezjusz
Postaci: (każda z nich ma nick Kartezjusz); Dark Wizard (59lvl), Magic Gladiator (240lvl), Mouse Elf (353lvl), Soul Master (397lvl) i kilka innych ale z małymi lvlami.
Serwery Wszystkie kod emotikony: :)

cuma Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 22 Paź 2010 12:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Tylko Wolfenstein ET. Sniper.

marekbrown Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 28 Gru 2010 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Mirror`s Edge, Hitman 1,2,3 , GTA VC,SA,4, NFS MW

Dante Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 28 Gru 2010 12:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja tak jak założyciel tematu kod emotikony: :P
Gothic I i II z dodatkiem są najlepsze, niestety III już nie ten klimat kod emotikony: :ehh:

Mikis Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 22 Sty 2011 12:12   Postaw piwo autorowi tego posta

ja lubię pograć w cod mw2 gta 4 i dirta 2 ;p

Harmattan Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 08 Lut 2011 04:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Ja tam też Gothic, czyli RPG. Gry akcji też kod emotikony: :]

damian_zeet Jakie gry lubicie najbardziej? Napisany: 08 Lut 2011 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta
Assassin's Creed 1 i 2, Mass Effect, też oba, Wiedźmin, Diablo II, Call of Duty (tylko ze stajni Infinity Ward, Treyarch ssie)

Pzdr
1 2 »