| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| okonio | |
|
| Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie... Witam. Mam taki problem, że chcę korzystać z playera PowerMp3, ale przy włączonym sensorze grawitacji i położeniu poziomym aplikacja ta często się wiesza. W związku z tym chciałbym utworzyć skrót do aplikacji 1. RotateMe (automatyczne włączenie lub wyłączenie czujnika grawitacji) i jednocześnie 2. PowerMp3, w tej kolejności. Właściwie to nie musi być skrót, ale może być też prosta aplikacja, polegająca na uruchomieniu obu powyższych w odpowiedniej kolejności. O ile na windowsie na PC jest to proste do zrobienia, nie wiem jak zrobić to na symbianie... Pomożecie? Aha, i nie polecajcie zamiany PoweraMP3 na inną aplikację, bez tych błędów, bo posiadam vivaza, i okazuje się, że na innych popularnych aplikacjach (wszystkie bodaj oprócz LCG jukebox, który jest pod wieloma względami gorszy) nie działa equalizer (pewnie kwesta driverów od SonyEricssona). Choć na SE jest aplikacja equalizer działająca w tle na wszystkie programy, nie ma tam manualnego ustawiania natężenia dźwięku dla poszczególnych częstotliwości, na czym mi zależy (mam niezłe słuchawki). Z drugiej strony nie chcę wyłączać czujnika grawitacji na stałe. Pozdrawiam. |
||
| Meler | |
|
| niestety nie spotkałem się z takim rozwiazaniem. Mozesz równie dobrze najpierw właczyć Rotate Me a potem dopiero power MP3 | ||
| sadam81 | |
|
Pobieranie / Download:
Prosze bardzo. Eq dla SE. _________________ |
||
| okonio | |
|
| @Meler - właśnie tak robię.. W windowsie wystarczy utworzyć plik .bat i w notatniku podać ścieżkę obu aplikacji z poleceniem start... Miałem jednak nadzieję, że będzie się dało to jakoś zrobić analogicznie. Zrobiłbym to we flashu, ale okazuje się, że wersja flash w SE na symbianie ma ograniczenia i nie pozwala odwoływać się do zewnętrznych aplikacji. Przynajmniej mi się nie udało. We flashu dałem radę samodzielnie zrobić odwołania do kontaktów [np typu wykonaj telefon do...], ale nie do aplikacji... Tymczasem na pulpicie mam oba skróty... @sadam81 - Nie przeczytałeś całości, a komentujesz. Zaznaczyłem przecież wyraźnie: "Choć na SE jest aplikacja equalizer działająca w tle na wszystkie programy, nie ma tam manualnego ustawiania natężenia dźwięku dla poszczególnych częstotliwości, na czym mi zależy (mam niezłe słuchawki)." |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Google planuje produkcję pięciu Nexusów jednocześnie? |
Newsy | Laki1231 | |