| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ July Player v1.50 Signed Sym S60v5 S^3 360×640 Application Opis by Jackson Jest to wszechstronny odtwarzacz multimedialny. Obsługuje formaty: mp4, flv, f4v, mov, mkv, avi, asf, divx, wmv, m4e, m4v, 3gp, 3gpp, vob, mpg, mpeg, 264,h 264, ts, ac3, ape, mp3, m4a, wma, flac, amr, aac, ogg, dat, wv Lista zmian: Obsługuje wszystkie formaty audio. Wsparcie strumienia mediów, tysiące stacji radiowych i telewizja online na całym świecie. Nowy interfejs użytkownika. Pobieranie / Download:
|
||
| borek691 | |
|
Żaden z programow jakie mialem nie odtwarza filmow plynnie. chodzi mi o zacinanie sie. _________________ |
||
| marcik | |
|
| u mnie na n5800xm instaluje się ale nie odpala mam zainstalowane biblioteki pythona 2.0 co trzeba zrobić żeby działał??? system złamany... | ||
| Jack | |
|
| A po co Ci python? Jak już to spróbuj z bibliotekami Qt. _________________ |
||
| sochan93 | |
|
| super programik !!! wielkie dzięki Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ForSSayT | |
|
ja jak próbuję instalować na n8 to zanim się zacznie instalować wyskakuje komunikat update error czy tam failed nie pamiętam. i wychodzi z instalatora a szkoda |
||
| patrikos23 | |
|
| Widocznie masz poprzednią wersję lub jakieś pozostałości po niej. Usuń je, a potem zainstaluj ponownie. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| July Player 1.60 Opis:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ForSSayT | |
|
| linki wygasly mogl by ktos dla mnie updata zrobic? | ||
| Casaya | |
|
| MIRROR July Player v1.60_By Stylebrabus Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| omegadoom | |
|
| zainstalowalem julyplayera ale sie cos zawieszal podczas wlaczania filmu, muzyki. wiec usunelem go i chcialem zaistalowac ponownie, lecz pisze teraz przy instalacji blad uaktualnienia, wiec jakis slad po programie zostal w telefonie, jak go moge usunac skoro program odinstalowalem a nie wiem jaka nazwa jest tego pliku ktory pozostal gdzies w systemie? | ||
| dustan | |
|
| Ktoś rzuci mirrorem? Bo wszystkie wygasły. Gdyby były na chomiku to by nie wygasły. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
July PlayerJuly Player to nowy odtwarzacz muzyki i filmów |
Aplikacje | Jack | |
July PlayerJest to wszechstronny odtwarzacz multimedialny. |
Aplikacje | Jack | |
[X6] July Player i ścinanie filmów |