Autor Wiadomość
patrikos23 July Player Napisany: 29 Gru 2010 10:09 July Player   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Najnowsza wersja TUTAJ

July Player v1.50 Signed Sym S60v5 S^3 360×640 Application

Opis by Jackson
Jest to wszechstronny odtwarzacz multimedialny.

Obsługuje formaty: mp4, flv, f4v, mov, mkv, avi, asf, divx, wmv, m4e, m4v, 3gp, 3gpp, vob, mpg, mpeg, 264,h 264, ts, ac3, ape, mp3, m4a, wma, flac, amr, aac, ogg, dat, wv
Lista zmian:
Obsługuje wszystkie formaty audio.
Wsparcie strumienia mediów, tysiące stacji radiowych i telewizja online na całym świecie.
Nowy interfejs użytkownika.

Pobieranie / Download:
borek691 July Player Napisany: 29 Gru 2010 10:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Żaden z programow jakie mialem nie odtwarza filmow plynnie. chodzi mi o zacinanie sie. kod emotikony: :(

marcik July Player Napisany: 30 Gru 2010 06:50   Postaw piwo autorowi tego posta
u mnie na n5800xm instaluje się ale nie odpala mam zainstalowane biblioteki pythona 2.0 co trzeba zrobić żeby działał??? system złamany...
Jack July Player Napisany: 30 Gru 2010 06:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
A po co Ci python? Jak już to spróbuj z bibliotekami Qt.

sochan93 July Player Napisany: 11 Kwi 2011 03:48   Postaw piwo autorowi tego posta
super programik !!! wielkie dzięki kod emotikony: :thumbup:
Autor postu otrzymał pochwałę.
ForSSayT July Player Napisany: 12 Kwi 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

ja jak próbuję instalować na n8 to zanim się zacznie instalować wyskakuje komunikat update error czy tam failed nie pamiętam. i wychodzi z instalatora kod emotikony: :/ a szkoda
patrikos23 July Player Napisany: 12 Kwi 2011 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Widocznie masz poprzednią wersję lub jakieś pozostałości po niej. Usuń je, a potem zainstaluj ponownie.

patrikos23 July Player Napisany: 30 Kwi 2011 12:24   Postaw piwo autorowi tego posta

July Player 1.60

Opis:
  • Changelog:
    Supports All Audio Formats!
    Support media stream, thousands of radio and tv online all over the world
    New User Interface
    enhance the stability of stream media

Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:

ForSSayT July Player Napisany: 11 Lip 2011 07:00   Postaw piwo autorowi tego posta

linki wygasly mogl by ktos dla mnie updata zrobic?
Casaya July Player Napisany: 11 Lip 2011 07:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
MIRROR

July Player v1.60_By Stylebrabus

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
omegadoom July Player Napisany: 12 Mar 2012 10:17   Postaw piwo autorowi tego posta

zainstalowalem julyplayera ale sie cos zawieszal podczas wlaczania filmu, muzyki. wiec usunelem go i chcialem zaistalowac ponownie, lecz pisze teraz przy instalacji blad uaktualnienia, wiec jakis slad po programie zostal w telefonie, jak go moge usunac skoro program odinstalowalem a nie wiem jaka nazwa jest tego pliku ktory pozostal gdzies w systemie?
dustan July Player Napisany: 09 Kwi 2012 10:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Ktoś rzuci mirrorem? Bo wszystkie wygasły. Gdyby były na chomiku to by nie wygasły.