| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Casaya | |
|
| mam 8 gb karte pamieci.ale jakos malo mi tej pamieci.Chce kupic 16 lub 32.ale nie wiem jaka. waham sie pomiedzy ta Pobieranie / Download:
lub Pobieranie / Download:
nie wiem co wybrac.. Macie jakies pomysly? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| jak będziesz dużo grać to bierz 32gb, co zawsze będziesz mieć mało miejsca. I jeżeli to do Arc to minimum 4klasy, bo gry i filmy mogą lagować. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak masz kasę na lepszą 32GB tzn szybszą to bierz tą, jak masz wziąć szybszy 16GB to lepiej ją bo 8GB drugiej klasy ledwo co gry ciągnie. _________________ |
||
| czaras1 | |
|
| Za te pieniądze mogę polecić Ci kartę GoodRAM Pobieranie / Download:
Mam taką w mojej C7 i gry oraz filmy chodzą płynnie, również z nagrywaniem w HD nie ma problemów. Niby karty Made in Japan, ale zawsze w jakimś stopniu wspieramy rodzimą firmę Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| to sugerujecie by wziac ta 32 gb 4klasy?a o co w tym chodzi?w sumie to nie wiem.chodzi o szybkosc? allegro nie wchodzi w gre.mieszkam z anglii,nie mam polskiego konta _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| klasa 2 - ok 2mbps Klasa 4 - ok 4mbps Możesz kupić szybszą, 6 lub 8 klasy ale wywalisz ponad 200zł za szybsze. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, i pamiętaj nie kupuj żadnego Kingstona bo te karty szybko padają z niewyjaśnionych przyczyn _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| karty, pamięć ram, pendrive od kingston to lipa. Nie polecam straciłem 16gb w n8 mam 32 goodram _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| ok.wybiore 32 gb z class 4 lub lepsza.dzieki za pomoc.pochwaly rozdane.zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" |
Pytania i Problemy z telefonami | krystian139 | |
karta pamieci w 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | djdanio | |
[N82] Zablokowana karta pamieci |
Pytania i Problemy z telefonami | dtx7 | |
Karta pamięci mini sd czy micro sd z adapterem |
Pytania i Problemy z telefonami | makaveli912 | |