|
Witam! Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie tematu, wydaje mi się że ten będzie odpowiedni.
Mam kilka pytań dotyczących modelu N79: 1. Czy można ustawić tryb poziomy odwrotnie? Żeby obraz obracał się na wszystkie 4 strony, a nie tylko na dwie? 2. Dlaczego nie uruchomia mi się żadna gra wykorzystująca czujnik ruchu? 3. Czy Opera Mobile 10 ma opcję, żeby przechodziła automatycznie w tryb poziomy/pionowy? 4. Jak zobaczyć ukryte procesy, czyli te których nie ma w menedzerze, np. Kaspersky Mobile? 5. Jak ustawie profil "cisza" to jak gram w gry to one mają to gdzieś i dźwięk się uaktywnia z grą, a nie można przy większości gier ściszyć przyciskami głośności. Czy jest możliwość wyłączenia tych wszystkich dźwięków? 6. Czy jest jakas aplikacja, ktora moge regulowac jasnosc podswietlenia, inna niż light control? 7. Jak usunąć 'znaną' sieć WI-FI? Mam 3 takie same "znane" nazwy tej samej sieci. 8. Czy da sie tak jak w SE aby pisanie z polskimi znakami bylo w ten sposob 'abcąć' a nie 'aąbcć'? 9. Jak usunac w opera mobile zapisana zakladke, w tych 9 polach? Bo mecze sie juz kilka dni z tym 10. Dlaczego jak wlacze light control to jak np.zaczne pisac smsa to aplikacja nie dziala? 11. Dlaczego jak przegladam internet przez opere i przyjdzie mi sms to telefon resetuje mi sie czasem? 13. Czy jest jakaś aplikacja, lub czy da się zrobić tak, żeby podczas podłączenia kablem do PC można było używać karty w telefonie (a nie "karta w użyciu")? 14. Gdzie mogę zobaczyć, które aplikacje są w "autostart"? 15. Jak już otworzę zasłonę obiektywu i wyjdę z aparatu to jak wejść tam spowrotem, bez zamykania i ponownego otwierania zasłony? Wiem, że można też z menegera, ale czasem tam nie ma tego procesu "Foto-Wideo" mimo iż klapka jest otwarta 16. Gdzie się zmienia ustawienia internetowe? Chodzi np. o WAP ORANGE, bo czasem sobie pomylę i zamiast przez punkt dostępu klikam ORANGE i mi kasę żre i chce tam coś zmienić. 17. Tylna klapka trzeszczy, jak piszę SMSa, czy to się wyrobi i nie będzie trzeszczeć? |