| Temat Przesunięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Harmattan | |
|
| borysek3_94, no to ja Cię zaskocze. Otóz po wgraniu kokoromoda JEST OPCJA, która zastępuje napis odblokuj za pomocą suwaka. Zastępuje to napis "aby odblokować ekran naciśnij odblokuj", i to odblokuj pojawia się pod napisem z lewej strony. Na pewno to działa, bo sam miałem tak na Satio. Jedyny problem polega na tym, że nie wiem który plik jest za to odpowiedzialny. I trochę to jest dziwne, bo dopiero gdy wgrałem niektóre pliki 2 raz to pozbyłem się brandowania w telefonie. edit: Czekolada, instaluj moda u siebie na vivaz . Ale naprawde nie mam pojęcia jak zrobić aby pisało to z odblokowaniem, żebyś nie miał problemu jak kolega wyżej _________________ |
||
| czekolada | |
|
| Jescze się zastanowię:) Dzięki za odpowiedź! _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Mi dopiero za drugim razem jak kopiowałem jeszcze raz pliki kokoromoda zaskoczyło. Nie wiem jak... Po prostu wgrywałem wszystko co było :D _________________ |
||
| czekolada | |
|
| Mam zamiar zainstalować tego Moda, ale przed mam pytanko co do dwóch folderów w paczce: Disable Hacks i Extras. Kiedy mam wykonać czynności z tych dwóch folderów? Po instalacji moda i skopiowaniu plików na C i E? Czy zainstalować te dwa pliki .sis i .sisx, czy tylko jeden z nich? Mogę prosić o odpowiedź na to pytanie? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Czytaj pierwszy post w tym temacie. Tam musi być wszystko wyjaśnione. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Tam jest kupa wyjaśniona. Disable hacks to folder, w którym zawierają się pliki do wyłączenia czegoś. A extras, to są takie dodatki które można dograć. Większość i tak już jest sama w sobie w kokoromodzie. _________________ |
||
| czekolada | |
|
No o taką odpowiedź mi chodziło EDIT: Dlaczego przy instalacji wyskakuje mi komunikat Ograniczenie przez certyfikat i Błąd uaktualnienia? EDIT: HR i po problemie:) Dizięki! Co warto zainstalować z tej paczki? Czy skopiować wszystko co jest? _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
@czekolada Najlepiej zainstaluj to Extras "Media Transitions are 4x faster" potrafi dać zauważalną zmianę. Z "COPY TO C" to za bardzo nie masz czego ściągać chyba że te 6 tapet w flashu, bo reszta aplikacji jest tam od tego aby Satio bardziej upodobnić do Vivaza (tzn masz to już w nim) _________________ |
||
| czekolada | |
|
| OK. Wielkie dzięki. A tak wogóle to u mnie mnie było problemu z odblokowaniem. Śmiało kto się jeszcze opiera niech instaluje. Warto. EDIT: "Media Transitions are 4x faster" wgrywasz do C/Shared/mc tylko, że u mnie jest mp, a nie mc. Mogę skopiować do mp? _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Skopiuj, powinno zadziałać. Przyśpiesza multimedia 4-krotnie. Niezłe w Satio _________________ |
||
| czekolada | |
|
Po tym kopiowaniu musiałem Hard reset zrobić _________________ |
||
| Harmattan | |
|
A no tak to jest z modami Sam też nie raz musiałem HR robić jak wgrywałem kokoromoda do Satio d_________________ |
||
| « 1 2 3 »
|
|