Temat Przesunięty przez: sadam81
Autor Wiadomość
Harmattan KokoroMOD Napisany: 01 Lut 2012 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
borysek3_94, no to ja Cię zaskocze. Otóz po wgraniu kokoromoda JEST OPCJA, która zastępuje napis odblokuj za pomocą suwaka. Zastępuje to napis "aby odblokować ekran naciśnij odblokuj", i to odblokuj pojawia się pod napisem z lewej strony. Na pewno to działa, bo sam miałem tak na Satio. Jedyny problem polega na tym, że nie wiem który plik jest za to odpowiedzialny. I trochę to jest dziwne, bo dopiero gdy wgrałem niektóre pliki 2 raz to pozbyłem się brandowania w telefonie.

edit: Czekolada, instaluj moda u siebie na vivaz kod emotikony: ;) . Ale naprawde nie mam pojęcia jak zrobić aby pisało to z odblokowaniem, żebyś nie miał problemu jak kolega wyżej kod emotikony: xD

czekolada KokoroMOD Napisany: 01 Lut 2012 04:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Jescze się zastanowię:) Dzięki za odpowiedź!

Harmattan KokoroMOD Napisany: 01 Lut 2012 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi dopiero za drugim razem jak kopiowałem jeszcze raz pliki kokoromoda zaskoczyło. Nie wiem jak... Po prostu wgrywałem wszystko co było :D

czekolada KokoroMOD Napisany: 15 Lut 2012 09:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam zamiar zainstalować tego Moda, ale przed mam pytanko co do dwóch
folderów w paczce: Disable Hacks i
Extras. Kiedy mam wykonać czynności
z tych dwóch folderów? Po instalacji moda i skopiowaniu plików na C i E? Czy zainstalować te dwa pliki .sis
i .sisx, czy tylko jeden z nich?

Mogę prosić o odpowiedź na to pytanie?

sadam81 KokoroMOD Napisany: 15 Lut 2012 10:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Czytaj pierwszy post w tym temacie. Tam musi być wszystko wyjaśnione.

Harmattan KokoroMOD Napisany: 16 Lut 2012 01:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Tam jest kupa wyjaśniona. Disable hacks to folder, w którym zawierają się pliki do wyłączenia czegoś. A extras, to są takie dodatki które można dograć. Większość i tak już jest sama w sobie w kokoromodzie.

czekolada KokoroMOD Napisany: 16 Lut 2012 03:18   Postaw piwo autorowi tego posta

No o taką odpowiedź mi chodziło kod emotikony: :)

EDIT: Dlaczego przy instalacji wyskakuje mi komunikat Ograniczenie przez certyfikat i Błąd uaktualnienia?

EDIT: HR i po problemie:) Dizięki! Co warto zainstalować z tej paczki? Czy skopiować wszystko co jest?

xdomino996 KokoroMOD Napisany: 20 Lut 2012 11:25   Postaw piwo autorowi tego posta

@czekolada Najlepiej zainstaluj to Extras "Media Transitions are 4x faster" potrafi dać zauważalną zmianę. Z "COPY TO C" to za bardzo nie masz czego ściągać chyba że te 6 tapet w flashu, bo reszta aplikacji jest tam od tego aby Satio bardziej upodobnić do Vivaza (tzn masz to już w nim) kod emotikony: ;D

czekolada KokoroMOD Napisany: 22 Lut 2012 12:10   Postaw piwo autorowi tego posta

OK. Wielkie dzięki. A tak wogóle to u mnie mnie było problemu z odblokowaniem. Śmiało kto się jeszcze opiera niech instaluje. Warto.

EDIT: "Media Transitions are 4x faster" wgrywasz do C/Shared/mc tylko, że u mnie jest mp, a nie mc. Mogę skopiować do mp?

Harmattan KokoroMOD Napisany: 22 Lut 2012 04:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Skopiuj, powinno zadziałać. Przyśpiesza multimedia 4-krotnie. Niezłe w Satio kod emotikony: ;)

czekolada KokoroMOD Napisany: 23 Lut 2012 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Po tym kopiowaniu musiałem Hard reset zrobić kod emotikony: :)

Harmattan KokoroMOD Napisany: 23 Lut 2012 01:26   Postaw piwo autorowi tego posta

A no tak to jest z modami kod emotikony: :D Sam też nie raz musiałem HR robić jak wgrywałem kokoromoda do Satio kod emotikony: xD d