Temat Przesunięty przez: sadam81
Autor Wiadomość
xdomino996 KokoroMOD Napisany: 29 Paź 2011 08:58 KokoroMOD   Postaw piwo autorowi tego posta

KokoroMOD 0.4 Lite

Opis:
  • Aplikacjo-modyfikacja (bo tak to można nazwać) skierowana pod telefony firmy Sony Ericsson pracujące na Symbianie S60v5. Aplikacja wspomaga prace telefonu oraz zmienia parę rzeczy. Jednym z wielu atutów jest dodanie ikony Equalizera w Multimediach (aby pracowało dobrze trzeba trzeba zainstalować aplikacje znajdującą się w paczce) oraz edytora wideo (to samo co wyżej). Przyspieszenie o 4 razy pracy w Multimediach ( testowane widać różnice w szybkości ale czy to 4 razy to można się kłócić). Jest jeszcze parę rzeczy. Są też 3 patche ( jedna z nich to podpisanie zamiast wyłączenia, restart czyt. nie można wyłączyć ale jak mamy taką potrzeba wyłączamy patcha w rompatcher). Są też modyfikacje wgrywane ręcznie. Aplikacja warta polecenia nie zauważyłem jej na stronie wiec postanowiłem ją tutaj dać, pomimo tego że pewnie pewna cześć użytkowników kojarzy tą aplikacje to użytkownicy ci co nie szperają tak po internecie mogą być zaciekawieni.
    W paczce znajdują się również aplikacje do facebook'a

Do działania aplikacji potrzeba złamania systemu

Testowane: Sony Ericsson Satio

Pobieranie / Download:

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // sadam81
Harmattan KokoroMOD Napisany: 29 Paź 2011 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
No niby potwierdzam.. Działa bez problemów na zhackowanym Satio. Jedyne co może denerowwać to muzyczne menu, bo wszędzie przechodzi kod emotikony: ;D

demon126pl KokoroMOD Napisany: 01 Lis 2011 01:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetla mi błąd uaktualnienia jak chcę zainstalować aplikację.
Mam Satio.

Skopiowałem wszystkie pliki, które mają być na C i E.
Harmattan KokoroMOD Napisany: 01 Lis 2011 02:19   Postaw piwo autorowi tego posta

najpierw instalujesz moda, potem wrzucasz pliki....

xdomino996 KokoroMOD Napisany: 01 Lis 2011 07:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Hmm prawdę mówiąc też instalowałem aplikacje ale z tego co widziałem to ręcznie jak powrzucasz te pliki na C i E to można powiedzieć ze zrobiłeś to co aplikacja tylko ręcznie tylko ze teraz ciężej ci może być to w razie ewentualnych problemów odinstalować, a jakieś zmiany zauważyłeś?

Harmattan KokoroMOD Napisany: 01 Lis 2011 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Po tym trzeba zrobić restart telefonu. Zmain jest sporo, można przestawiać ekrany główne i tak dalej. Fajny ten modzik nie ma co.

Casaya KokoroMOD Napisany: 16 Lis 2011 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Mirror:

KokoroMod v0.4

Pobieranie / Download:

vivro KokoroMOD Napisany: 16 Lis 2011 11:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem z ustawieniem tapety Flow. Piszę mi że nie można ustawić tapety. a w instrukcji piszę że trzeba tak zrobić.
vivro KokoroMOD Napisany: 22 Lis 2011 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Mógłby mi ktoś dać instrukcję w PL ? Gdyż tam jest po EN i jest sporo tego. I nie za bardzo rozumiem. Czy mam to kopiować gdzieś czy po prostu zainstalować tą aplikacje która jest.
xdomino996 KokoroMOD Napisany: 23 Lis 2011 06:36   Postaw piwo autorowi tego posta

zainstaluj najpierw aplikacje potem wszystko skopiuj

borysek3_94 KokoroMOD Napisany: 11 Gru 2011 11:27   Postaw piwo autorowi tego posta
powiem tak:
bawiłem sie tym modyfikacjami i w media center dodano nowe pozycje equlizer youtube i move edutor itp. (fajnie ciesze się)
ale jest tez zła strona tego przerzucałem tak jak tam było napisane ze do c/privete (czy jakoś tak ten folder sie nazywał).
robiłem to przez program x-xplore i kiedy zablokowałem telefon i chciałem go odblokować to pisało mi "odblokuj ekran i klawisze za pomocą suwaka blokady" ale gdzie jest w vivazie "suwak blokady" NIE MA! kod emotikony: :cry:
w żaden sposób nie mogłem odblokować telefonu nawet po ponownym uruchomieniu był zablokowany.... kod emotikony: :O
po zaktualizowaniu przez Update Service na szczęście to zginęło !
nie wiem który foledr przeniosłem ale polecam OSTROŻNOŚĆ kod emotikony: :devil:
morał taki ze usunąłem sobie wszystko z telefon (kontakty sms i inne cenne rzeczy)
bo nie miałem jak zrobić backup-a

pzd. Borys

Poprawione. // radziubaker
czekolada KokoroMOD Napisany: 31 Sty 2012 11:34   Postaw piwo autorowi tego posta

witam. Czy na vivaz pójdzie? Czy musi być odpowiedni? Jeśli tak to mógłby ktoś wrzucić mod pod vivaz? Wielkie dzięki i pozdrawiam.
1 2 3 »