| Temat Przesunięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xdomino996 | |
|
KokoroMOD 0.4 Lite Opis:
Do działania aplikacji potrzeba złamania systemu Testowane: Sony Ericsson Satio Pobieranie / Download:
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // sadam81 |
||
| Harmattan | |
|
No niby potwierdzam.. Działa bez problemów na zhackowanym Satio. Jedyne co może denerowwać to muzyczne menu, bo wszędzie przechodzi _________________ |
||
| demon126pl | |
|
| Wyświetla mi błąd uaktualnienia jak chcę zainstalować aplikację. Mam Satio. Skopiowałem wszystkie pliki, które mają być na C i E. |
||
| Harmattan | |
|
| najpierw instalujesz moda, potem wrzucasz pliki.... _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Hmm prawdę mówiąc też instalowałem aplikacje ale z tego co widziałem to ręcznie jak powrzucasz te pliki na C i E to można powiedzieć ze zrobiłeś to co aplikacja tylko ręcznie tylko ze teraz ciężej ci może być to w razie ewentualnych problemów odinstalować, a jakieś zmiany zauważyłeś? _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Po tym trzeba zrobić restart telefonu. Zmain jest sporo, można przestawiać ekrany główne i tak dalej. Fajny ten modzik nie ma co. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Mirror: KokoroMod v0.4 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| vivro | |
|
| Mam problem z ustawieniem tapety Flow. Piszę mi że nie można ustawić tapety. a w instrukcji piszę że trzeba tak zrobić. | ||
| vivro | |
|
| Mógłby mi ktoś dać instrukcję w PL ? Gdyż tam jest po EN i jest sporo tego. I nie za bardzo rozumiem. Czy mam to kopiować gdzieś czy po prostu zainstalować tą aplikacje która jest. | ||
| xdomino996 | |
|
| zainstaluj najpierw aplikacje potem wszystko skopiuj _________________ |
||
| borysek3_94 | |
|
| powiem tak: bawiłem sie tym modyfikacjami i w media center dodano nowe pozycje equlizer youtube i move edutor itp. (fajnie ciesze się) ale jest tez zła strona tego przerzucałem tak jak tam było napisane ze do c/privete (czy jakoś tak ten folder sie nazywał). robiłem to przez program x-xplore i kiedy zablokowałem telefon i chciałem go odblokować to pisało mi "odblokuj ekran i klawisze za pomocą suwaka blokady" ale gdzie jest w vivazie "suwak blokady" NIE MA! w żaden sposób nie mogłem odblokować telefonu nawet po ponownym uruchomieniu był zablokowany.... po zaktualizowaniu przez Update Service na szczęście to zginęło ! nie wiem który foledr przeniosłem ale polecam OSTROŻNOŚĆ morał taki ze usunąłem sobie wszystko z telefon (kontakty sms i inne cenne rzeczy) bo nie miałem jak zrobić backup-a pzd. Borys Poprawione. // radziubaker |
||
| czekolada | |
|
| witam. Czy na vivaz pójdzie? Czy musi być odpowiedni? Jeśli tak to mógłby ktoś wrzucić mod pod vivaz? Wielkie dzięki i pozdrawiam. | ||
| 1 2 3 »
|
|