| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Najnowsza wersja znajduje się tutaj TweakS v1.12 Kolaysoft TweakS v1.02 S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x Niepodpisana ENG by Taha Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DSV | |
|
| Mirrors Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| DSV | |
|
| TweakS v1.03 S60v3 v5 s^3 Unsigned En by Taha Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Dodano więcej wtyczek. Pobieranie / Download:
TweakS v1.04 S60v3 SymbianOS 9.x EN Translated by GENERY Dodano więcej wtyczek. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| TweakS v1.05 S60v3/S60v5/S^3 EN By Kolay&COdeRUS Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DSV | |
|
| TweakS v1.05 S60v3/S60v5/S^3 EN By Kolay&COdeRUS Pobieranie / Download:
||
| patrikos23 | |
|
| TweakS v1.06 S60v3/S60v5/S^3 Niepodpisana EN By Kolay&COdeRUS Changelog: - dodano nowe wtyczki Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| TweakS v1.07 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS 9.x Unsigned Dodano język słowacki. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| TweakS v1.08 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x Unsigned Brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
TweakS v1.09 S60v3/S60v5/S^3 Niepodpisana Brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| kondzikpl | |
|
| witam. kto mi powie jak korzystać z nadajnika FM ? w nokii 5800XM . Bo włączyłem go, mam standardową nazwę "Nokia" no ale jak to odpalić żeby w radiu znaleźć jako stację ? (o ile się da no ale do czegoś służy ten nadajnik) chyba że ten nadajnik nie dotyczy mojego telefonu... |
||
| DSV | |
|
| TweakS v1.09 S60v3/S60v5/S^3 W paczce dodatkowo wszystkie wtyczki. Pobieranie / Download:
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kolaysoft TweakSmożna zmienić niektóre parametry systemu operacyjnego na telefonie |
Aplikacje | patrikos23 | |
Kolaysoft TweakSmożna zmienić niektóre parametry systemu operacyjnego na telefonie |
Aplikacje | patrikos23 | |