| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Konkurs Mikołajkowy Forum symbiane.pl zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w konkursie mikołajkowym Chciałbym zaprosić wszystkich użytkowników forum do wzięcia udziału w konkursie mikołajkowym. Do wygrania są naprawdę wspaniałe nagrody. Konkurs trwa cały dzień czyli od godziny 00.00 06.12.2010 do 23:59 06.12.2010 Zasady konkursu: Na forum ekipa ukryła grafike mikołaja w 20 różnych tematach: Waszym zadaniem jest odnaleźć te grafikę. Do pomocy macie podpowiedzi gdzie grafiki są ukryte. Pierwsze trzy osoby które znajdą 20 tematów z ukrytą grafiką mikołaja i wyśle mi na pw linki do nich dostaną nagrody . Pierwsze miejsce
Drugie miejsce
Trzecie miejsce
Podpowiedzi gdzie ukryte są grafiki: S60v3 -Ten sposób blokowania klawiatury miał na forum 18 aktualizacji S60v5 -Samochodówka która w krótki czas zgromadziła dużo wyświetleń S60v3 -Gra podobna do bomberman S60v5 -Nikt tym nie pogardzi jeżeli chce mieć szybszy telefon S60v1 / S60v2 -Powalczmy dzielnymi robakami Tapety/Animacje -Coś z czym każdy musi się najpierw zapoznać s60v3 > Tematy -Po prostu Jabłko Szukam -W jednym z tematów osoba szukała telefonu do 200zł s60v3 -Najbardziej popularne Aplikacje s60v3 Pytania i Problemy z telefonami -W temacie tym osoba pytała "czy da się łatwo zdjąć obudowę w Noki 6136" s60v1 / s60v2 > N-Gage -Starsze już wydanie dobrze wszystkim znanej piłki nożnej zarówno na komórki, jak i komputery, czy konsole Programy / Aplikacje Java > E-books -Jedna z bardziej okupywanych ostatnimi czasy sag książkowych Pogaduszki > Sport -A jakie są Twoje piłkarskie "zapędy" ? s60v5 > Tematy -Kolor Nokii - Zbliżone do mandarynek Nokia > Szukam -Poszukiwanie gier na N-Gage'a Gry java> 240x320 -Świetna kultowa gra bazująca na znanym teleturnieju s60v5 > Aplikacje -Jeden z najlepszych menadżerów plików na symbiana Programy PC -Świetny program do edycji plików muzycznych Poradniki -Gdy twój telefon gra zbyt cicho, ten poradnik pokaże ci jak wydobyć więcej z głośników Humor -Reakcja Hitlera za działania policji względem pewnego hostingu plików Odpowiedzi wysyłany do mnie na moje PW lub do ziomka również na jego PW. W tytule wiadomości pw podajemy "Konkurs mikołajkowy" a treść wiadomości ma zawierać słowo "odpowiedź/odpowiedzi" i link/linki do tematu z grafiką. Jeden użytkownik wysyła pw tylko do jednego z nas. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wyniki Konkursu Mikołajkowego: 15:45 nikus287 [5 poprawnie wysłanych linków] 16:18 xJAmaTOx [19 poprawnie wysłanych linków] 17:09 stankovi23 [20 poprawnie wysłanych linków] 17:31 fiszkon [20 poprawnie wysłanych linków] 18:55 patrikos23 [20 poprawnie wysłanych linków] Miejsce 1: stankovi23 Miejsce 2: fiszkon Miejsce 3: patrikos23 Miejsce 4: xJAmaTOx Miejsce 5: nikus287 Pod uwagę braliśmy szybkość wysłanych poprawnych odpowiedzi oraz ich ilość. Zwycięzcom gratulujemy _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| 19 ?? ;/ Wrr... widocznie jakiegoś nie skopiowałem bo wszystkie miałem ale tam... :p Dla mnie najtrudniejsze było znalezienie linku z tej pierwszej podpowiedzi ;/ A za 4 nie ma nagrody ?? Oby więcej takich konkursów :p Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: Jackson: 07 Gru 2010 05:52 ] No ja miałem 19 liczyłem wszystkim po 2 razy Na przyszłość więcej szczęścia życzę, a za 4 miejsce masz pochwałę _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| fiszkon | |
|
| Ajjj.... A miałem taką ochotkę na to konto premium ...Ale cóż lepszy VIP niż nic ....[ Komentarz dodany przez: ziomek: 07 Gru 2010 19:11 ] Będą inne konkursy kto wie może następnym razem będziesz pierwszy . Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Konkurs Whiskas |
Pogaduszki | leluno | |
Urodzinowy konkurs GaduAIR |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Konkurs w Plusie - 50 tysięcy do wygrania |
Zyskaj z e-fakturą - konkurs Orange |