| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sko.rek | |
|
| Czy, a jeżeli tak, to czym, można przeprowadzić konwertowanie tematu *.sis z symbian v5 na symbian v3 [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 10 Lip 2011 01:52 ] Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów // patrikos23 [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 10 Lip 2011 03:59 ] Temat poprawiony na bardziej zrozumiały. |
||
| Laki1231 | |
|
| Raczej wątpię w taką możliwość, inne rozdzielczości zdjęć, inne pliki, ścieżki, układ menu i pulpitu. Łatwiej było by znaleźć taki motyw gotowy, mają one przeważnie swoje nazwy. _________________ |
||
| sko.rek | |
|
| @Laki1231 Zgadzam się, można na "piechotę" to poprzerabiać, później odpowiednim aplikacjami zapisać ponownie do pliku sis. Nie z lenistwa, ale dla ciekawości zadałem swe pytanie. Temat, motyw, jaki mam jest tylko dla v5. Świat nie kończy się na takich rozważaniach. Ale, dziękuję. |
||
| Laki1231 | |
|
| No konwertera w sieci nie widzę, może taki istnieje, ale napisać taki program łatwo by nie było. _________________ |
||
| Baton | |
|
Na pewno jakiś konwerter istnieje bo teraz programiści to wszystko zrobią dla potrzeb telefonu. Jak coś znajdę dam znać _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Baton,napewno ale raczej nie na symbiana lecz andka.Szukałem i pusto! _________________ |
||
| Baton | |
|
no to jedyna opcja to poproszenie kogoś z forum żeby to zrobił _________________ |
||
| sko.rek | |
|
| Po poszukiwaniach, znalazłem interesujacy motyw, ale pod inną nazwą. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Fabryka MotywówWyrabiam motywy na zamówienie |
Grafika | adames | |
Tworzenie własnych motywów |
Tematy | kijec | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Edytor motywów s60v3 nokia |
Szukam | hitman48 | |
[5800] Konwertowanie filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | damianekk_15 | |
Zmień wygląd interfejsu s60v.5 na BELLE |
Newsy | Laki1231 | |
Sklep Nokia 1.24(9 dla telefonów Symbian S60v.5 |
Newsy | Laki1231 | |