| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://s1.blomedia.pl/simblog.pl/images/2012/01/kirsten.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Z pewnością kojarzycie serię śmiesznych (czasami żenujących) filmików promujących granie na Xperii Play. Główną role odgrywa w nich Kristen Schaal, wcielając się w przeróżne postacie. Najnowszy spot reklamowy bije na głowę pozostałe. Ten naprawdę warto zobaczyć! Tym razem postanowiono pokazać jak uzależniające może być granie na Xperii Play. Dla przykładu rozgrywka w Pro Evolution Soccer 2012 może spowodować (to nie jest blef) że wasze partnerki przestana golić nogi! Przynajmniej w przypadku Kristen tak właśnie było! Ciekawe jak długo trzeba grać aby wyhodować takie futerko? Nie wiem jak Was, ale mnie filmik totalnie rozmontował. Trzeba przyznać że panna Schaal potrafi zagrać fenomenalnie. Oczywiście resztę zasługi trzeba przypisać Xperii Play. Nie dajce się jednak zwieść reklamie. Zanim wydacie 18 złotych na PES’a, proponuję zapoznać się z naszą recenzją gry od Konami. źródło: simblog.pl Pewnie dużo jej płacą za robienie z Siebie idiotki ;> _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może nie musi bo jest xd _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| A mam takie pytanko.. Ta Xperia Play to ma jakieś analogi? czy tylko po 4 guziki po obu stronach? . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Cos tak jakby. Działa podobnie. Ma dwa takie jakby punkciki to to robi za analog podobno. Nie wiem jak jest na serio _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Hm.. dotykowe? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Być może oglądnij sobie filmiki na youtube _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |