| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| CyC1202 | |
|
| Pomóżcie proszę zdecydować się na któryś telefon. Rozważam nad Nokią e52, nokią e71, nokią n78 i htc wildfire. Z góry dziękuje za opinie ;] [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 08 Lip 2011 10:18 ] Tytuł tematu zmieniony, nie może się zaczynać od słowa "PROBLEM" |
||
| Casaya | |
|
| CyC1202, wydaje mi sie ze HTC.ze wzgledu na system operacyjny _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Zgadzam się z kolega.Nie bierz noki.HTC ci polecam _________________ |
||
| DSV | |
|
| Tylko, że jak byś chciał pograć to na tym HTC nie pograsz już za bardzo, za tą samą cenę możesz mieć X8, na którym już większość rzeczy odpalisz i rootowanie nie takie trudne, czym HTC nie może się pochwalić. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| TYLKO NIE BIERZ TEGO HTC !! !! !! !! Czemu? Mój brat ma: - lepsze gry nie działają, ba prawie żadne nie działają - telefon się wiesza - jest słaby - wolny - tragiczne zdjęcia - nie warty tej ceny Lepiej tą E52, a jak możesz to np. SE X8 _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Zgadzam się z Lakim. x8 bierz, o htc zapomnij _________________ |
||
| CyC1202 | |
|
| Najbardziej zależy mi żeby telefon miał szybki internet, był trwały i płynnie działała nawigacja. Nie zależy mi na grach ani innych tego typu gadżetach dlatego nie wiem czy jest sens kupowania telefonu z dotykowym ekranem, chociaż kusi fakt, że ekran jest pojemnościowy więc chociaż trochę powinien przypominać obsługę iPhona (miałem już lg kp500 i byłem załamany dotykiem) |
||
| Laki1231 | |
|
| To na pewno nie HTC przynajmniej nie ten model, to porażka i do neta się nie nadaje. Telefon zamulony i strasznie tandetny, może ładny nic poza tym. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli ma mieć szybki internet i płynna nawigację oraz być wytrzymały to ja polecam E71. Sam mam ten telefon i pod tymi względami nie mogę narzekać. _________________ |
||
| CyC1202 | |
|
| A co powiecie na temat noki e72 ? | ||
| patrikos23 | |
|
| Lepszy model E71. Jak masz wybór E71 czy E72 to bierz E72. Ma na pewno lepszy aparat. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| E71 a E72 - wyglądem minimalnie - E71 ekran 2.36 a E72 2.4 - E71 podono dłużej baterie wytrzymuje o dzień (nie sugerować się danymi z neta) - E71 110MB E72 250MB - E71 odczyta micro DO do 8GB a E72 do 16GB - E71 ma FP1 a E72 FP2 (Future Pack Symbian) - E71 procek 369mhz a E72 600Mhz - E72 lepsze HSDPA - ona mają wifi, bluetooth, slot kart pamięci, dwa aparaty - E71 aparat 3.2 a E72 5.0 Chyba to wszystko, wychodzi na to, że jedyny plus E72 to szybsza od E71 i lepszy aparat _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
E52 czy E72 - który lepszy ? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | d3spot | |
Telefon - Który wybrać?? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | nikus287 | |
Który telefon wybrać?? |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiatek15 | |
Co wybrać n97 mini czy 5800 XM |
Pogaduszki | maciekqm | |
[E71] Czy jest zmodyfikowany soft? |
Szukam | patrikos23 | |
Nokia E51 czy E52 |