| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
Play lubi wywoływać kontrowersje – być może stąd pomysł, żeby sieć reklamował jeden z najbardziej kontrowersyjnych celebrytów w kraju? Serwujący plotki i nowości o życiu gwiazd serwis Koktail24.pl doniósł właśnie, że już w tym tygodniu pojawić się mają pierwsze reklamy sieci Play z udziałem Wojewódzkiego. Pewnie większość klientów Play za chwilę się na mnie wkurzy, ale moim zdaniem faktycznie, Wojewódzki i Play nieźle do siebie pasują. Zarówno ten znany gwiazdor jak i Fioletowy Operator nie mają nic przeciwko wygłupom, dobrej zabawie, a nawet szokowaniu odbiorcy – choć tak naprawdę branże, w których się poruszają, są całkiem poważne. Ich współpraca powinna więc być całkiem interesująca… Zgodnie z przekazaną informacją, kampania z udziałem Wojewódzkiego ma ruszyć już w tym tygodniu. Z początku pojawią się jedynie teasery, nieco później zaś rozpoczną się reklamy w mediach. Kilka lat temu Kubę Wojewódzkiego można było zobaczyć w spotach sieci Era. Czy teraz rzeczywiście pojawi się w reklamach Play? Przedstawiciele sieci odmówili podobno komentarza na ten temat. Źródło: komorkomania.pl _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kuba Wojewódzki wypromuje smartfony w Play [wideo] |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Testuj Smartfona, Play i Kuba Wojewódzki - co z tego wynikni |
Naliczono opłatę w Stanie Darmowym? Można reklamować |
Newsy | ziomek | |
Play - rusza przedsprzedaż Sony Ericsson Xperia Play cennik |