| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
KuGou (DingDong) Music Player v3.00 S60v3 v5 S^3 Signed Chinese What's new: 1. Fresh and more user-friendly interface design 2 online listen to music more power and smooth 3 list management simple and convenient Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| pancurek | |
|
| Szkoda ,że "DingDong (KuGou) Music Player v2.95 S60v3 v5 Niepodpisana EN by Ninja Symbian" nie działa na noki x6 z S60 v5. Czy istnieje jakiś player który odtwarza format flac na nokię x6? |
||
| Casaya | |
|
| kolego to jest na twoj telefon.domniemam ze masz x6...wystarczy ze zlamiesz system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| pancurek | |
|
| System mam złamany niestety nie działa prawidłowo ta wersja "DingDong (KuGou) Music Player v2.95 S60v3 v5 Niepodpisana EN by Ninja Symbian" zawiesza się po starcie.Chińskiej nie chcę bo mam tylko prostokąciki zamiast napisów aczkolwiek działa. | ||
| borek691 | |
|
KuGou (DingDong) Music Player v3.10 S60v5 S^3 Signed Chinese{Update: 30.09.11} KuGou (DingDong) Music Player v3.10 Key features: - Supported formats: MP3, AAC, WMA, FLAC, OGG, OGA, MP4/M4A, AMR, KRC; - Support M3U playlists; - 10-band equalizer; - Search and download music from Internet; - Search and download lyrics and album covers; - Backlight settings; - Support visual effects; - Playback mode selection; - Built-in ID3tag editor; - Sleep timer; - Adjustable color scheme; and many many more... What's new: 1. Fresh and more user-friendly interface design 2 online listen to music more power and smooth 3 list management simple and convenient Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Shagan | |
|
| Reupload - Megaupload już nie działa ;/ Niestety... | ||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
KuGou (DingDong) Music PlayerOdtwarzacz muzyczny |