| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Najnowsza wersja znajduje się tutaj KuGou (DingDong) Music Player v3.00 KuGou (DingDong) Music Player v2.65 S60v3 S60v5 Signed <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i54.tinypic.com/2l8j781.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| okonio | |
|
| a jak myślisz, ilu chińczyków odwiedza to forum by pobierać aplikacje? | ||
| Jack | |
|
| okonio, ta aplikacja widać jeszcze nie została do końca przetłumaczona. Trzeba czekać na wersję EN _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| KuGou Music Player v2.70 S60v5 Signed Chinese Lista zmian: ● Poprawa konfiguracji listy odtwarzania ● Dodano listę teksty i możliwość zapisania tekst piosenki ● Dodano w stanie bezczynności: naciśnij przycisk "C", aby powrócić do głównego interfejsu ● zoptymalizowane ładowanie "Muzyka online" ● Naprawiono błąd z "Music Online" pop-up ● Ulepszony interfejs sterowania odtwarzaniem i inne drobne poprawki Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
KuGou Music Player v2.9 S60v3/v5 Niepodpisana EN by TuanLoc Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Zaber | |
|
| można prosić o reup podpisanej wersji? | ||
| Casaya | |
|
| Zaber, nie moge znależc.A nie chcesz złamać systemu?bo wyrobienie własnego certyfikatu na dzień dzisiejszy graniczy z cudem. edit; tutaj znalazłem podpisaną starszą wersje. KuGou Music Player v2.30 S60v3 Symbian 9.x Signed Update: 30.03.10 Pobieranie / Download:
wersja na s60v3 ale prawdopodobnie bedzie działać.Zazwyczaj aplikacje s60v3 działaja na s60v5 _________________ |
||
| Zaber | |
|
nie mogę złamać systemu mam satio z najnowszym softem http://symbiane.pl/alon-mp3-player-vt19558.htm jak by co tu trochę o tym spamowałem co do aplikacji to włącza się ale niestety nie reaguje co bym nie kliknął nic się nie dzieje |
||
| Casaya | |
|
| Zaber, jak masz satio to poczekaj na odpowiedz innego moderatora "satio" .on ma SE Satio schackowany chyba to ci pomoże _________________ |
||
| Zaber | |
|
| no nie wiem może ma starszą wersje softu lub z certyfikatem podpisał tym co kiedyś wyrabiali a teraz już niestety nie poczekam, ale nie wiem czy mi się opłaca hackować bo juz wszystkie programy co chciałem mam oprócz odtwarzacza radia internetowego |
||
| Laki1231 | |
|
| Wiem, dobrze bo z nim wszystkiego próbowałem ma nowy soft i nie shakowany. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| DingDong (KuGou) Music Player v2.95 S60v3 v5 Niepodpisana EN by Ninja Symbian Changelog: - Modification on the startup screen based on standard player, becoming style brighter - Ring tones fixo.Process request, ordering faster and smoother improve stability - A standard mini-mode to optimize the image, making the mini-mode is more visible - Adjusted in the menu interface, the menu in a more unified Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
KuGou (DingDong) Music PlayerOdtwarzacz muzyczny |
Aplikacje | patrikos23 | |